Wordt Geïnspireerd

Behang koopt u bij de grootste behang leverancier van Nederland

Behang is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk sfeer aan een ruimte te geven. Hoe de muur er ook uitziet, alle schoonheidsfoutjes en oneffenheden van een muur (of deur!)  werkt u weg met een mooi patroon of met een subtiele textuur. Wilt u een muur behangen? Van Zweden Wonen verkoopt uiteenlopende soorten behang van verschillende luxe merken.

Ons behang wordt gemaakt door verschillende bedrijven die elk hun eigen stijl en expertise uitdragen. Merken als ARTE, Hooked on Walls en Cole & Son geven uw muren een luxe uitstraling in de stijl die bij u past. Een mooi behangen muur geeft uw woning direct een passende, gepersonaliseerde uitstraling.

Arte behang van Zweden Wonen
Arte spiral van Zweden Wonen

De voordelen van behang

Een kale muur, een muur met scheuren of een muur die niet meer past bij uw interieur kunt u op een stijlvolle manier bedekken met behang. Ten opzichte van verf heeft behang verschillende voordelen. Zo maakt u met behang van een kale muur snel en makkelijk iets speciaals. 

Behang is daarnaast veel intenser dan verf en heeft een groter bereik. Extra fijn: behang heeft een langere levensduur dan verf. Een geverfde muur moet over het algemeen na een jaar of vijf opnieuw geverfd worden. Behang gaat soms wel vijftien jaar mee.

Behang slaapkamer

Behang staat mooi in verschillende ruimtes. In onze collectie vindt u behang in verschillende stijlen, kleuren en patronen. Zo heeft u ruime keuze om uw droombehang te vinden voor uw slaapkamer.

Geef bijvoorbeeld uw slaapkamer een accentmuur met een behang in een luxe print. Of ga voor een licht en rustig behang om van uw slaapkamer een kalme plek te maken. Een donker en romantisch behang staat ook prachtig. Kortom, er is ruime keuze. 

Komt u er niet uit? Onze interieurspecialisten helpen u graag. Maak een afspraak en kom langs voor vrijblijvend advies. Samen met u kijken we welk behang het beste in uw slaapkamer zal staan.

Behang woonkamer

Op zoek naar een nieuw behang voor uw woonkamer? Een stijlvol of bijzonder behang van Van Zweden Wonen zorgt voor een echt wauw-effect. Ons behang kan het interieur van uw woning helemaal afmaken of juist zorgen voor een echte eye-catcher. Behang bijvoorbeeld  één van de muren met een unieke print en houdt de andere muren rustig met een licht, subtiel behang.

Verschillende soorten behang

Dat er heel veel verschillende designs bestaan was u vast al duidelijk, maar er bestaan ook verschillende soorten behang. We bespreken hieronder in het kort de soorten vliesbehang, vinylbehang, papierbehang en glasvliesbehang.

Vliesbehang

Vliesbehang is de meest populaire behangsoort. Het is opgebouwd uit meerdere laagjes en daardoor sterk, vrijwel krimpvrij en goed geschikt voor probleemmuren.

Vinylbehang

Vinylbehang is zeer makkelijk te onderhouden en schoon te maken, door het, gladde, waterafstotende toplaagje. Daarnaast is het stootvast en krasvrij, wat het behang uitermate geschikt maakt voor muren die intensief worden gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld ziekenhuizen en sportaccommodaties.

Duplexbehang (papierbehang)

Dit behang bestaat uit twee lagen en is heel voordelig. Het materiaal is wel iets minder sterk, niet vochtbestendig en te dun voor probleemmuren. Daarnaast heeft papierbehang in tegenstelling tot andere soorten behang een minder stijlvolle uitstraling.

Behang kopen

Welke sfeer u ook wilt creëren, we hebben bij Van Zweden Wonen een breed assortiment luxe behang. Wilt u ons behang in het echt bekijken? Bezoek onze showroom! Laat u inspireren en adviseren door onze specialisten en ga voor de muur van uw dromen.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?