inspiration shop

Arte behang bij van Zweden Wonen

Het merk Arte is al sinds 1981 een begrip binnen de interieurwereld. Arte ontwikkelt luxe, klassiek behang met een trendy en innovatieve uitstraling. Het behang wordt gekenmerkt door excentrieke prints en designs, maar straalt tegelijkertijd kalmte uit. Het beste van beide werelden, dus.

Van Zweden Wonen is trotse dealer van Arte behang, dat voor het grootste deel wordt geproduceerd in de Arte-fabriek in België. Bij Van Zweden Wonen bent u ervan verzekerd dat u officieel Arte behang koopt.

Behang kopen bij van Zweden Wonen

Luxe behang

Arte behang is van hoogstaande kwaliteit. Het behang wordt ontworpen door een team van ervaren ontwerpers dat elk jaar verschillende trendbepalende collecties uitbrengt. Tijdens het productieproces wordt alleen gewerkt met de meest kwalitatieve materialen om een zo hoogwaardig mogelijk product te ontwikkelen. En dat is niet alles: het luxe behang wordt ook nog eens milieuvriendelijk en volgens kwaliteits- en duurzaamheidsnormen geproduceerd. 

Dus bent u op zoek naar een stijlvol en luxe behang? Ga voor een behang van Arte. In onze collectie vindt u het prachtige aanbod. Twijfelt u over welke het beste in uw woning past? Maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies. Onze specialisten zullen het perfecte behang vinden dat past bij uw woning en smaak.

Arte Kharga van Zweden Wonen

Behang van Arte bij Van Zweden Wonen

Van Zweden Wonen is met trots Arte dealer. We hebben veel verschillende Arte collecties in het assortiment en verzekeren zo dat er voor elk interieur een passend behang op voorraad is. Wilt u meer informatie over Arte behang? Neem gerust contact met ons op!

Behang kopen

Bent u benieuwd naar de Arte collecties in het echt? U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag! Onze stylistes helpen u graag in de zoektocht naar het perfecte behang voor op uw muren. Zien we u binnenkort bij Van Zweden Wonen?

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?