inspiration shop

Arte behang bij van Zweden Wonen

De grootste Arte Inspiration shop van Nederland!

In onze 2500m2 showroom heeft Arte in november 2022 de grootste Arte inspiration shop van Nederland geplaatst.Met maar liefst 77 panelen, meerdere grote showwanden en inspiratie kamers is dit de plek om je Arte behang uit te zoeken. Naast al deze panelen, hebben wij ook als enigste winkel de volledige boeken collectie van ruim 150 boeken van Arte beschikbaar. Zodat je zeker weet dat je al het moois van Arte in een winkel kunt zien.

Keuzestress? Dat is niet nodig, onze stylistes staan graag voor u klaar om u van het beste Arte-advies te voorzien.

Arte showroom

Luxe behang

Arte behang is van hoogstaande kwaliteit. Het behang wordt ontworpen door een team van ervaren ontwerpers dat elk jaar verschillende trendbepalende collecties uitbrengt. Tijdens het productieproces wordt alleen gewerkt met de meest kwalitatieve materialen om een zo hoogwaardig mogelijk product te ontwikkelen. En dat is niet alles: het luxe behang wordt ook nog eens milieuvriendelijk en volgens kwaliteits- en duurzaamheidsnormen geproduceerd. 

Dus bent u op zoek naar een stijlvol en luxe behang? Ga voor een behang van Arte. In onze collectie vindt u het prachtige aanbod. Twijfelt u over welke het beste in uw woning past? Maak een afspraak voor een vrijblijvend interieuradvies. Onze specialisten zullen het perfecte behang vinden dat past bij uw woning en smaak.

Berry Moes

Gecertificeerde Arte Behangers

Naast deze prachtige showroom, beschikken onze behangers over het Arte certificaat.
Zei gaan maar liefst 2 keer per jaar naar Culemborg om hun Behangskills up to date te houden. Deze opleiding wordt gegeven door Arte zelf, zodat zij zeker weten dat hun prachtige wandbekleding op de juiste manier wordt verwerkt.

Dit betekend dat je zonder enige zorgen het behang door onze eigen behangers kan laten verwerken en dit allemaal binnen 4 weken!

Behang kopen

Bent u benieuwd naar de Arte collecties in het echt? U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag! Onze stylistes helpen u graag in de zoektocht naar het perfecte behang voor op uw muren. Zien we u binnenkort bij Van Zweden Wonen?

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?