Soorten zonwering

Buitenzonwering bij Van Zweden Wonen

Tijdens de warme zomerdagen is het lastig om schaduw te creëren en hierdoor wordt het vaak te warm in veel woningen. Wilt u uw woning graag koel houden? Met de juiste zonwering is dit mogelijk. Zonwering is er in diverse soorten en maten. Onze zonwering houdt de warmte buiten en beschermt u tegelijkertijd tegen schadelijke UV-straling. 

De overige voordelen van buitenzonwering:

  • Het staat mooi;
  • Het laat de waarde van het huis stijgen;
  • Beschermt tegen inval van de zon;
  • Voorkomt verkleuring van het interieur door de zon;
  • Helpt tegen inbraak;
  • Energiebesparend.

Bent u toe aan verkoeling in uw huis? Wij hebben diverse soorten zonwering in ons assortiment. Alle type zonweringen bieden verkoeling en schaduw. Wij hebben onze producten zoveel mogelijk in showkamers uitgestald, kom langs in onze showroom van 2500m2 en proef de sfeer.

Buitenzonwering van Zweden Wonen
Buitenzonwering van Zweden Wonen

Zonwering buiten: welk type zonwering?

Voordat u zonwering laat plaatsen is het belangrijk om te weten welk type zonwering het beste bij u past. Er zijn 2 grote verschillen in het type zonwering waar u voor kunt kiezen:

Verticale zonwering
Enkele voorbeelden zijn screens, windschermen of rolluiken voor een isolerende werking.

Schuine zonwering
Voorbeelden van schuine zonwering zijn onder andere knikarmschermen en uitvalschermen.
Wilt u uw woning koel houden én tijdens het mooie weer op het terras kunnen zitten, zonder last te hebben van de felle zon? Met knikarmschermen is dit mogelijk. Het zorgt voor verkoeling op het terras en het houdt ook nog eens de UV-straling tegen. Een win-win situatie dus! 

Screens of Rolluiken kopen

Bent u op zoek naar verticale zonwering? Wij bieden screens en rolluiken aan van hoge kwaliteit. Het grote verschil is dat screens de zon weren uit de woning, maar hierbij blijft het zicht behouden. Een rolluik zorgt er daarentegen voor dat een raam of deur compleet afgesloten wordt.

Screens

Wanneer u last heeft van warmte in uw huis, zijn screens een goed hulpmiddel om de zon te weren. De zonlicht en de warmte worden optimaal gefilterd. Een screen zorgt ervoor dat de woning koel blijft, maar dat er tegelijkertijd niet teveel licht wordt tegengehouden. Zo wordt het niet te donker in huis en heeft u geen last van schitteringen.

Rolluiken

Rolluiken zorgen ervoor dat uw huis gemiddeld 7 graden koeler is. Deze vorm van zonwering heeft een isolerende werking en zorgt voor minder warmteverlies. Met onze rolluiken op maat profiteert u van een lagere energierekening én tegelijkertijd van meer privacy.

Plaatsing

Wilt u zonwering laten plaatsen? Met onze expertise zorgen wij ervoor dat dit professioneel wordt gedaan. U bespaart hierdoor tijd en bent verzekerd van het beste resultaat. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak inplannen met één van onze interieurstylisten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Zonnescherm buiten: Knikarmscherm

Een knikarm zonnescherm wordt aan uw gevel geplaatst. Met behulp van 2 armen wordt deze horizontaal uitgerold. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, waardoor het zowel te gebruiken is voor een groot terras als voor een klein terras. Ook houdt dit type zonnescherm de zonnestralen tegen voordat ze de ramen bereiken, waardoor de temperatuur in de woning aangenaam blijft. 

Het grote voordeel is dat het scherm groot genoeg is voor zowel een groot als een klein terras. Daarnaast is de hoek van het scherm verstelbaar en kan deze zo schuin gezet worden als dat u zelf wilt. Zo kan de zon niet onder het scherm doorschijnen.

Buitenzonwering van Zweden Wonen

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?