zonwering

Knikarmschermen als zonwering voor buiten

Toe aan meer verkoeling in huis? Dan heb je de keuze uit verschillende type buitenzonweringen. Zonwering is er in verschillende soorten en maten. Het is goed om voor de aanschaf te weten welk type zonwering het best bij u past. Onze knikarmschermen zijn een vorm van schuine zonwering.

Een knikarmscherm wordt meestal gemonteerd aan de gevel en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het grote voordeel van een knikarmscherm is dat u tijdens mooi weer op het terras kunt zitten. Het terras wordt bij de woonkamer betrokken, dit zorgt voor verkoeling én het houdt de UV-straling tegen. Ideaal!

Knikarmschermen op maat bij van Zweden Wonen voor buitenzonwering bij u thuis

De voordelen van een knikarm zonnescherm

Onze knikarm zonwering is van topkwaliteit en dit maakt het een waardevolle investering in uw woning. Een knikarm zonnescherm is een zelfdragende constructie, met 2 of 3 scharnierende knikarmen die het doek recht en strak houden. Het scherm is aan alle zijden open en hierdoor heeft u vrije doorloop. Dit is een groot voordeel van een knikarmscherm. 

Verder heeft het plaatsen van buitenzonwering de volgende voordelen:

  • Het is een verfraaiing van de woning en het laat de woningwaarde stijgen;
  • Beschermt tegen inval van de zon en voorkomt verkleuring van het interieur;
  • Energiebesparend en dus goed voor de energierekening. 
Zonnescherm elektrisch of handmatig voor bij u in huis

Zonnescherm knikarm: Elektrisch of handmatig

Handmatige knikarmscherm
Bij de aanschaf van een knikarmscherm kunt u kiezen uit elektrische of handmatige bediening. Wanneer u kiest voor handmatige bediening dan kunt u via een slingerstang handmatig de knikarmscherm uitdraaien of naar binnen halen. 

Elektrische knikarmscherm
Bij een elektrische knikarmscherm heeft u de beschikking over een afstandsbediening. Hierdoor kunt u uw nieuwe knikarmscherm vanuit iedere plek in uw woning bedienen. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een knikarmscherm met elektrische bediening.

Montage knikarmscherm open

Het is verstandig om een knikarmscherm te laten monteren door een specialist en wij kunnen u hierbij helpen. Op professionele wijze meten wij de maten op en ter plekke kunnen wij u advies geven over de extra opties. Vraag ons naar de mogelijkheden, ook als op zoek bent naar rolluiken of screens.

Wilt u ook zonwering voor op het terras en bent u benieuwd naar onze zonneschermen? Kom langs in onze showroom van 2500m2. Wij hebben onze producten zoveel mogelijk in showkamers uitgestald, zodat u ze met eigen ogen kunt bekijken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze die het best past bij uw persoonlijke situatie.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?