zonwering

Screens zonwering: screens voor buiten

Wilt u graag zonwering aanschaffen? Buitenzonwering is er in diverse soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit schuine en verticale zonwering. Een voorbeeld van verticale zonwering is een knikarmscherm. Onder schuine zonwering vallen de rolluiken en de screens. 

Vaak worden ze in één adem genoemd, de screens en de rolluiken. Toch is er wel degelijk een groot verschil. Screens weren de zon uit een woning, maar u kunt wel naar buiten kijken. Een rolluik daarentegen zorgt ervoor dat een raam of deur volledig wordt afgesloten.

Screens buitenzonwering op maat kopen bij van Zweden Wonen voor uw huis

Screens buiten: Wat is een screen?

Screens worden buiten op een deur of op een raam geplaatst om de felle zon tegen te houden voordat deze het glas bereikt. Dit maakt buitenzonwering effectiever dan binnenzonwering zoals gordijnen. Vroeger werden screens vooral gebruikt voor grotere gebouwen, maar tegenwoordig worden ze ook toegepast bij woningen.

De belangrijkste voordelen van screens op een rij:

  • Screens houden zonlicht en warmte tegen;
  • Screens zijn weersbestendig en houden uw ramen schoon;
  • Ze laten wel licht door, maar u heeft geen last van schitteringen;
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en op maat te maken;
  • Ze nemen weinig ruimte in beslag;
  • U behoudt uw zicht naar buiten.
Screens als elektrische of handmatige buitenzonwering op maat bij van Zweden Wonen

Zonnescreens buiten: Elektrisch of handmatig

Handmatige screen
U kunt dit type screen met een koord of een draaistang open en dicht draaien. Dit kost gelukkig amper moeite, dus is het voor u geen probleem om de screen handmatig te bedienen? Dan is dit een goede voordelige optie.

Elektrische screen
U kunt kiezen tussen een screen met vaste bediening zoals een draaischakelaar, of een draadloze afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u vanaf iedere plek in uw woning uw screen bedienen. Makkelijk toch?

Screens zonnescherm

Wilt u zonwering laten plaatsen? Met onze expertise zorgen wij ervoor dat dit op professionele wijze wordt gedaan. Wanneer u gebruik maakt van onze opmeetservice meten wij de maten op. U bespaart hierdoor tijd én u bent verzekerd van het beste resultaat. 

Wilt u onze screens met uw eigen ogen bekijken? Kom langs in onze showroom van 2500m2. Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak inplannen met één van onze interieurstylisten? Neem contact met ons op, onze specialisten helpen u graag.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?