bekijk de verschillende soorten

Gordijnen

Gordijnen maken iedere ruimte compleet. Naast een luxe uitstraling hebben de gordijnen van Van Zweden Wonen ook nog eens een hoogwaardige kwaliteit. U vindt in onze collectie diverse gordijnen. Zo bieden we onder andere in between gordijnen, vitrages, wave gordijnen en velours gordijnen.

Van Zweden Wonen is specialist in gordijnen. Wij hebben voor ieder interieur en elke ruimte prachtige gordijnen van hoge kwaliteit. Bovendien kunnen we u als klant volledige service bieden. Van het maken van de gordijnen op maat, tot het ophangen bij u thuis.

Gordijnen bij van Zweden Wonen
Gordijnen bij van Zweden Wonen

Gordijnen van hoogwaardige kwaliteit

Bij Van Zweden Wonen verkopen we gordijnen van de beste A merken. Zo bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. De gordijnen blijven lang mooi en hebben een nette afwerking. Indien u voor verduisterende gordijnen kiest zal de ruimte ook goed donker worden gemaakt. 

In onze collectie vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten gordijnen.

Bent u op zoek naar decoratieve gordijnen om meer sfeer in huis te brengen? Kies dan voor onze overgordijnen. We hebben diverse kleuren en soorten overgordijnen. Zowel doorschijnend als verduisterend.

Onze inbetween gordijnen zijn ideaal wanneer u licht in huis wilt laten schijnen, maar tegelijk privacy wilt behouden. Deze gordijnen zitten tussen verduisterende en doorschijnende gordijnen in en bieden the best of both worlds. Zoekt u gordijnen die alleen licht door laten schijnen? Dan raden we onze vitrage gordijnen aan.

Bij Van Zweden Wonen hebben we prachtige, luxe gordijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooie golvende plooi met onze wave gordijnen. Voor extra luxe zijn onze elektrische gordijnen een geweldige optie. Deze gaan via een eenvoudig systeem automatisch open en dicht.

Er zijn veel verschillende stoffen gordijnen. Hierdoor het lastig is om te kiezen welke stof het beste past in uw interieur. Onze linnen gordijnen zijn mooi licht en geven een luchtig en fris effect. Voor een chique resultaat zijn de velours gordijnen wellicht iets voor u.

Gordijnen bij van Zweden Wonen
Gordijnen bij van Zweden Wonen

Naast het type stof is de kleur van het gordijn natuurlijk ook heel belangrijk. Bij Van Zweden Wonen hebben we een ruime keuze aan kleuren, patronen en structuren.

Bekijk de collectie op onze website of kom langs in onze winkel. In de showroom hebben we alle gordijnen op display hangen. Daar kunt u zelf de gordijnen bekijken en ons deskundige personeel kan u advies geven. Zo kunt de beste weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe gordijnen.

Gordijnen op maat

Niet ieder raam heeft dezelfde afmetingen. Daarom kunt u bij Van Zweden Wonen uw gordijnen op maat laten maken. Ons ervaren personeel maakt uw gordijnen deskundig op maat zodat u een prachtig resultaat krijgt. 

Twijfelt u over de afmetingen? Ook hierbij kunnen we u helpen. Zo weet u zeker dat uw op maat gemaakte gordijnen perfect passen in uw kamer.

Naast het op maat maken van uw gordijnen installeren wij deze ook voor u. Dan heeft u daar ook geen omkijken meer naar. Onze ervaren personeel zorgt ervoor dat de gordijnen netjes, recht en stevig komen te hangen. Zo heeft u nog lang plezier van uw nieuwe gordijnen.

Gordijnen kopen

Weet u door de grote keuze niet welke gordijnen het beste in uw interieur passen? Ons deskundige personeel helpt u graag bij het maken van een keuze. Ze kunnen meer vertellen over de specificaties van de gordijnen en een vrijblijvend advies geven.

Naast ons uitgebreide assortiment gordijnen hebben we ook vele soorten raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen en plissé gordijnen. De raamdecoratie zorgt in combinatie met de gordijnen voor de ultieme privacy en de optimale controle over de lichtinval. 

Neem gerust contact op voor meer informatie en advies over het combineren van onze gordijnen en raamdecoratie. Of kom langs in onze winkel. Daar helpen onze medewerkers u graag verder.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?