Gordijnen

Elektrische gordijnen

Wanneer u de ultieme luxe raambekleding zoekt zijn elektrische gordijnen ideaal. Deze staan elegant en stijlvol en ze zijn eenvoudig te bedienen. Bij Van Zweden Wonen hebben we elektrische gordijnen in verschillende designs, kleuren en patronen. Uiteraard maken we de gordijnen voor u op maat zodat ze perfect aansluiten op uw ramen.

Benieuwd naar de automatische gordijnen? In onze showroom hebben we alle elektrische gordijnen op display hangen zodat u ze met eigen ogen kunt bekijken. Bovendien kunt u daar het elektrische systeem dan zelf ontdekken.

Behang kopen bij van Zweden Wonen
Arte behang kopen

Elektrische raamdecoratie

Elektrische gordijnen zijn vouwgordijnen die aan een elektrische gordijnrails bevestigd zijn. Met slechts een druk op de knop kunt u eenvoudig de gordijnen automatisch openen en sluiten. Dit elektrische bediening zorgt voor veel gemak en een luxe uitstraling in uw woning 

De elektrische gordijnen kunt u via een app van een smart home systeem bedienen. Zo kunt u vanaf uw bank of vanuit bed de gordijnen openen of sluiten. Dit is naast een luxe toevoeging vaak ook handig als u hoge ramen heeft of niet goed bij de gordijnen kan. Met het elektrische systeem kunt u dan alsnog uw gordijnen open en dicht doen.

Elektrische rolgordijnen

Bij Van Zweden Wonen kunt u naast vouwgordijnen aan een elektrische rails ook elektrische rolgordijnen kopen. Deze zorgen ook voor een stijlvol en modern effect in uw woning. Zeker als u hoge en grote ramen hebt zijn deze gordijnen ideaal.

U vindt onze elektrische rolgordijnen in verschillende kleuren en texturen. Zo kunt u ook kiezen tussen verduisterende en semi-transparante rolgordijnen. Ga voor een donker, verduisterend rolgordijn voor in de slaapkamer of een lichte, transparante voor de woonkamer. We hebben ook stijlvolle kleuren waarmee u uw interieur een mooie touch kunt geven.

Weet u niet zeker welke elektrische gordijnen het beste in uw woning passen? Onze interieuradviseurs helpen u graag. Samen met u kijken ze welke gordijnen het beste bij uw interieur stijl en smaak passen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

John en Kay van Zweden
Arte behang kopen

Elektrische gordijnen op maat

Bij Van Zweden Wonen kunt u rekenen op de volledige service wanneer u gordijnen aanschaft. Onze ervaren medewerkers maken uw nieuwe gordijnen voor u op maat zodat ze perfect aansluiten in uw woning. Twijfelt u over afmetingen? Geen zorgen, we doen ook de inmetingen voor u. 

Vervolgens maken we gordijnen voor u op maat in onze werkplaats. Hierdoor kunnen we de gordijnen snel bij u thuis leveren. Ook het installeren van de elektrische gordijnen regelen we voor u zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Kies uw favoriete gordijnen uit, wij regelen de rest.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe automatische raambekleding? Kom langs in de winkel of neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?