Gordijnen

In between gordijnen

Zoekt u naar stijlvolle gordijnen die zowel privacy als lichtinval geven? Dan zijn in between gordijnen perfect. Door de dikte van de stof valt er genoeg natuurlijk licht naar binnen maar kan de buitenwereld niet naar binnen kijken. Ideaal voor in de woonkamer.

Bij Van Zweden Wonen hebben we een uitgebreid assortiment aan in between gordijnen in verschillende stijlen en kleuren. Zo vindt u gegarandeerd uw nieuwe inbetweens in onze winkel. Bekijk onze inbetween gordijnen op de website of kom langs in de showroom.

Inbetweens stijlvolle gordijnen voor bij u in de woonkamer
Luxe inbetween gordijnen voor licht en privacy bij u in huis

Luxe inbetween gordijnen

Inbetweens zitten tussen verduisterende gordijnen en transparante gordijnen in. Ze laten nog natuurlijk licht naar binnen waardoor u wel naar buiten kunt kijken. De buitenwereld kan daarentegen niet naar binnen kijken zodat u uw privacy behoudt.

Naast deze mooie combinatie van privacy en lichtinval geven de inbetweens van Van Zweden Wonen een sfeervolle en luxe uitstraling aan uw woning. We hebben prachtige kleuren, patronen en structuren. Zo kunt u kiezen uit lichte kleuren voor een fris effect of juist donkere tinten voor een warme, chique sfeer. 

Voor iedere interieurstijl hebben we wel passende in betweens. Voor advies en vragen kunt u altijd bij onze specialisten terecht. Zij kunnen u meer vertellen over de inbetween gordijnen en helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact op of kom langs in de winkel.

Inbetweens van hoge kwaliteit

Bij Van Zweden Wonen kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Zo zijn ook onze inbetween gordijnen van de beste a-merken waardoor de gordijnen lang in een goede staat blijven. De stoffen zijn stevig, maar flexibel waardoor ze mooi voor uw raam komen te hangen.

Twijfelt u over welke inbetween gordijnen het beste in uw woning passen? Wij hebben eigen adviseurs in huis die u gratis interieuradvies kunnen bieden. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze zult maken.

Inbetweens van hoge kwaliteit bij van Zweden Wonen voor uw woonkamer, badkamer of slaapkamer
Bij van Zweden wonen krijgt u advies op maat voor uw inbetweens

In betweens op maat

Wanneer u inbetween gordijnen op maat wil laten maken zorgen we dat dit zorgvuldig en snel gebeurd. We zijn specialist in het op maat maken van gordijnen en garanderen een net en passend resultaat. Daarnaast bieden we de volledige service waarbij we de gordijnen ook bij u thuis installeren en ophangen. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar.

Voor de perfecte inbetweens bent u bij Van Zweden Wonen aan het juiste adres. We leveren prachtige, kwalitatieve in between gordijnen waar u nog jaren plezier van hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de collectie en neem bij vragen gerust contact op. We helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe inbetweens.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?