Wij helpen met uw plannen

Gratis interieuradvies bij van Zweden Wonen

Onze stylisten helpen u graag met alles omtrent de inrichting van uw woning. Aan de hand van een persoonlijk interieuradvies op basis van uw wensen realiseren we samen het interieur van uw dromen.
zij beantwoorden al u vragen en helpen de juiste keuzes te maken. Op de basis van u keuzes wordt er een offerte opmaat gemaakt.

De Van Zweden Wonen specialisten kunnen uw woning helpen aankleden in de sfeer waar u gelukkig van wordt. Wilt u vast wat inspiratie opdoen? Lees onze woonblogs, blader door het lookbook, bekijk de projecten die we eerder al hebben gerealiseerd of ga los met het creëren van borden op Pinterest.

Diana Styliste
Showroom van Zweden Wonen

Waarom een interieuradvies?

  • Er zijn zoveel verschillende soorten Behang, vloeren, raamdecoratie en gordijn stoffen dat het vaak onoverzichtelijk is. Onze stylistes luisteren naar u woonwensen en helpen hierbij de juiste materialen en kleuren en stijl te kiezen. Door de jaren lange ervaring in onze winkel, weten zij natuurlijk ook welke verschillende soorten behang in welk boek zijn te vinden.
  • Een aanspreekpunt, de persoon met wie jij het ontwerp maakt blijft ook tijdens het volledige proces jou aanspreekpunt. Zo hoef je niet steeds opnieuw je verhaal te vertellen. En is er een extra stukje persoonlijke aandacht.
  • Door de expertise van onze stylistes, weten wij welk type vloer het beste aansluit bij jou woonsituatie. Advies op maat noemen wij dat!

Bent u niet per se geïnteresseerd in een compleet interieuradvies, maar heeft u wel bepaalde vragen of behoefte aan advies? Onze stylisten zijn in de showroom beschikbaar om met u mee te kijken!

Vraag een gratis
interieuradvies aan

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?