Ontwerp uw kast

Kasten op maat bij van Zweden Wonen

Op zoek naar de ideale kast voor in uw interieur? Van Zweden Wonen is specialist in het maken van kasten op maat. Samen met u ontwikkelen we graag dé kast die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Een kast op maat laten maken

De ene kast is de andere niet! Een goede kast sluit naadloos aan bij uw wensen. De soort kast die u kiest hangt allereerst af van het doel dat u wilt bereiken. Wilt u een gesloten kast met veel opbergruimte of juist een open (boeken)kast met planken die u aankleedt met boeken en accessoires? Daarnaast kunnen keuzes gemaakt worden met betrekking tot de deuren, het materiaal van de kast en de kleur.

Kasten op Maat bij van Zweden Wonen
Kasten op Maat bij van Zweden Wonen

Een kast op maat voor elke kamer in huis

Met een kast op maat maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Daarnaast geeft een kwalitatieve kast op maat uw kamer direct een luxe uitstraling. U kunt zelf de indeling van de kast bedenken en de kleur en afwerking kiezen naar smaak. 

Een inloopkast in de slaapkamer, een draaideurkast in de keuken of een kast op maat in de woonkamer: u kunt elke ruimte in uw huis benutten met een unieke kast. Bij van Zweden Wonen vindt u kasten op maat voor elke locatie: van schuine zolder tot grachtenpand. Er zijn dus altijd mogelijkheden beschikbaar voor elke situatie.

Een unieke kast in slechts vier stappen

Een kast op maat laten maken was nog nooit zo makkelijk als bij van Zweden Wonen. We hebben een eigen opmeetservice en begeleiden u stap voor stap door het keuzeproces. Als u nog niet precies weet hoe de kast eruit moet komen te zien, kunt u bij ons ook terecht voor interieuradvies. We denken graag met u mee!

Wij leveren uw kast op maat in vier simpele stappen:

  1. Het inmeten van de ruimte op locatie of op basis van een bouwtekening
  2. Het ontwerpen van de kast in een 3D-programma (dit doen we samen met u!)
  3. De kast wordt geproduceerd
  4. Levering én plaatsing door onze monteurs!
Kasten op Maat bij van Zweden Wonen
Kasten op Maat bij van Zweden Wonen

Bezoek de showroom voor inspiratie

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Of wilt u gewoon wat inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showroom! Wat voor kast u ook voor ogen heeft, van Zweden Wonen maakt het waar. Heeft u op voorhand vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over het maken van een kast op maat? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?