kasten op maat

Inloopkasten op maat

Een inloopkast voor uw gehele garderobe is natuurlijk een droom. Van Zweden Wonen maakt deze droom werkelijkheid voor u. Wij zijn specialist in het op maat maken van inloopkasten die er niet alleen luxe en modern uitzien, maar ook van hoge kwaliteit zijn. 

Onze op maat gemaakte inloopkasten passen perfect in uw woning en zorgen ervoor dat u al uw kleding, schoenen en accessoires kunt opbergen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Inloopkast op maat kopen bij van Zweden Wonen voor uw gehele garderobe
Een professionele inloopkast op maat kopen voor in een speciale kamer of in uw slaapkamer

Professioneel uw inloopkast maken

Zoekt u een inloopkast die perfect past in uw woning? Bij Van Zweden Wonen hebben we oog voor detail en we verwerken al uw wensen in het design. Bovendien zorgen onze professionals ervoor dat de kast stevig in elkaar zit zodat u er lang plezier van heeft.

We werken met de beste materialen en professionele interieurontwerpers die een stevige en mooie inloopkast voor u ontwerpen en in elkaar zetten. We maken de kast in onze eigen werkplaats en monteren deze ook voor u in uw woning. Zo hoeft u eigenlijk alleen uw wensen door te geven. Wij regelen de rest.

Kom langs in onze showroom voor inspiratie en voorbeelden van inloopkasten die we voor u kunnen maken. Zo kunt u al bepalen wat u wel of niet zou willen in uw eigen inloopkast. Onze medewerkers kunnen u daar ook meer vertellen over de mogelijkheden.

Inloopkast op maat

Niet iedere kledingkast past in uw woning of bij uw smaak. Daarom is een op maat gemaakte inloopkast ideaal. Zo kunt u precies aangeven hoeveel planken en lades u wilt, hoe groot het hanggedeelte mag zijn en of u wellicht deuren wilt. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, niet alleen met de indeling maar ook de afwerking kunt u helemaal zelf bepalen. Gaat u voor donkere of lichte planken? Wilt u schuifdeuren of klapdeuren? Welk materiaal heeft uw voorkeur?

Inloopkasten op maat laten maken speciaal voor uw wensen
Inloopkast op maat voor in uw slaapkamer

Een inloopkast hoeft niet in een losse kamer te worden gebouwd. We kunnen ook binnen uw slaapkamer een inloopkast voor u ontwerpen. Met een strak design ziet dit er ook ontzettend luxe uit. Bovendien kunt u optimaal gebruik maken van de opbergruimte aangezien de kast speciaal op maat is gemaakt.

Bij het ontwerpen van een inloopkast komen veel keuzes kijken. Dit kan soms lastig zijn of veel twijfels geven. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het maken van de keuzes. Met hun specialisme kunnen ze goed inschatten welke indeling en materialen het beste passen bij uw smaak, interieur en de ruimte waar de kast komt te staan.

Wilt u uw inloopkast op maat laten maken? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden om uw droomkast te realiseren. Wij maken allerlei typen inloopkasten op maat, van groot tot klein. Altijd van de beste kwaliteit en een prachtig design.

Kasten op Maat bij van Zweden Wonen

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?