kasten op maat

TV Wandmeubel op maat

Op zoek naar een modern en luxe TV wandmeubel, geheel naar uw smaak? Bij Van Zweden Wonen maken we uw nieuwe wandmeubel helemaal naar wens. We werken met materialen van de beste kwaliteit en hebben professionele designers in huis. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuw wand of TV meubel? In onze winkel staan voorbeelden van wandmeubels. Zo krijgt u een beeld van de materialen die we gebruiken voor de kasten en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen kast.

Modern en luxe tv wandmeubel kopen bij van Zweden Wonen voor bij u in huis
Wandmeubel voor uw TV op maat kopen bij van Zweden Wonen

Wandmeubel TV

Een wandmeubel voor uw TV heeft een luxe en moderne uitstraling. Het zorgt er namelijk voor dat uw TV het middelpunt van de woonkamer wordt. Daarnaast geeft het zwevende effect ook een elegant effect.

Wandmeubelen zijn er in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen uit een strak design met zwart hout en glazen deuren. Voor een landelijk of scandinavische stijl is een houten meubel juist erg passend. Bij Van Zweden Wonen hebben we diverse kleuren en materialen voor uw maatwerk wandmeubel. 

Meer weten over onze wandmeubelen en maatwerkservice? Neem gerust contact op en stel al uw vragen. Onze specialisten helpen en adviseren u graag.

TV wandmeubel zwevend

Bent u op zoek naar een luxe TV meubel? Ga voor een wandmeubel. Deze hangt zwevend aan de muur en geeft daarmee een ruimtelijk effect aan uw woonkamer. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoe hoog u het meubel hangt zodat u deze zelf kunt afstellen op uw ooghoogte wanneer u tv kijkt. 

Een zwevend tv meubel zorgt voor een opgeruimde woonkamer. U kunt netjes uw spullen opbergen en dankzij het zwevende effect voorkomt u ook rommel onder de tv kast. Bovendien voorkomt u stof en vuil aangezien stofzuigen onder het hangende TV meubel eenvoudig en snel gebeurd.

Inspiratie nodig? Kom langs in onze winkel om voorbeelden van wandmeubels te bewonderen. We hebben diverse designs in onze showroom staan die u kunnen inspireren voor uw eigen wandmeubel.

Zwevend TV wandmeubel kopen op maat voor bij u in de woonkamer
Wandmeubel voor uw TV op maat laten maken bij van Zweden Wonen

Wandmeubels op maat

Bij Van Zweden Wonen kunt u uw wandmeubel op maat laten maken. Zo zorgt u ervoor dat het meubel perfect in uw ruimte past en aan al uw wensen en voorkeuren voldoet. Heeft u bijvoorbeeld veel spullen die u wilt opbergen in de kast? Dan kunt u eenvoudig meerdere planken en/of lades toevoegen. Wilt u uw TV wandmeubel alleen gebruiken voor apparatuur zoals een game console? Dan kunt u uw wandmeubel ook heel minimalistisch houden.

Voor een echte eyecatcher waarin uw televisie centraal staat kunt u ook een wandmeubel laten ontwerpen die uw tv omlijnd. Dit geeft een extra luxe touch aan uw woning en maakt van uw TV hoek een echte eyecatcher. 

Van Zweden Wonen is specialist in op maat gemaakte meubels. Onze professionele en ervaren designers nemen al uw wensen en voorkeuren mee in het ontwerp. Daarnaast kijken ze goed naar hoe het meubel mooi aansluit in uw woning. 

In onze eigen werkplaats maken we uw wandmeubel op maat. Hiervoor gebruiken we de beste materialen en technieken. Doordat we dit zelf voor u doen kunnen we uw wandmeubel al snel bij u thuis leveren en aan de muur monteren. Wij bieden u graag de volledige service bij uw zoektocht naar uw droom TV wandmeubel. 

Neem contact met ons op of kom langs in de showroom en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?