Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning in Den Haag?

Van Zweden Wonen helpt je met de inrichting

Jouw woninginrichting partner voor
toekomstige nieuwbouwprojecten

Bij Van Zweden Wonen begrijpen we dat de inrichting van jouw nieuwbouwwoning net zo belangrijk is als de bouw zelf. Ons team van ervaren interieurstylisten staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het selecteren van de perfecte meubels en accessoires tot het creëren van een stijlvol interieur voor jouw nieuwbouwproject. Wij bieden exclusieve producten van A-merken, zodat je verzekerd bent van hoogwaardige materialen. Begin vandaag nog met het inrichten van jouw nieuwbouwwoning bij Van Zweden Wonen. Bezoek onze showroom en laat ons je helpen jouw droomhuis werkelijkheid te make

Coretec
Ambiant
ARTE Behang
Hooked on Walls
Cole & Son
Arte Icons behang

De grootste showroom met 2500m2 aan interieur inspiratie

Alles onder één dak
Meer dan 65 jaar vakmanschap en betrouwbaarheid
Ervaren interieurstylisten die jou persoonlijk adviseren
Exclusieve selectie van A-merken voor meubels en accessoires

Meer dan
65 jaar ervaring

Ervaren personeelsleden

Een echt familiebedrijf

Alleen kwaliteitsproducten

Van Zweden Wonen Stylistes

Maatwerk inrichtingen bij nieuwbouw projecten

Iedere woning is uniek en bij Van Zweden Wonen leveren we maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke wensen en behoeften voldoen. Onze interieurstylisten nemen de tijd om jouw stijl en voorkeuren te begrijpen en bieden persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je nieuwe huis helemaal bij jou past.

Of je nu houdt van een moderne minimalistische uitstraling of de voorkeur geeft aan een klassiek en tijdloos interieur voor je nieuwbouwproject, wij bieden verschillende producten en merken en hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw nieuwbouwwoning kunnen transformeren met stijlvolle en functionele inrichting.

Hoe kunnen wij u
thuis laten voelen?