Heb jij een nieuwbouwwoning in Oliviers Kreek in Poeldijk gekocht?

Van Zweden Wonen helpt je bij het inrichten van jouw woning

De interieurspecialist voor jouw nieuwbouw in Poeldijk

Oliviers Kreek, gelegen in de charmante wijk Poeldijkerhout, is het nieuwste nieuwbouwproject in Poeldijk. Jouw droomwoning wordt werkelijkheid in een toekomstbestendige en ruim opgezette woonomgeving.

Een huis wordt pas echt een thuis wanneer het interieur perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en wensen. Wij bieden niet alleen interieuradvies, maar je kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van alle benodigde meubels, behang en vloeren om jouw droomhuis compleet te maken. Onze ervaren interieurstylisten begeleiden je stap voor stap bij het creëren van een uniek en stijlvol interieur dat de perfecte aanvulling vormt op jouw nieuwe woning in Oliviers Kreek.

Arte showroom

Uitgebreid assortiment aan A-merken

Coretec
Ambiant
ARTE Behang
Hooked on Walls
Cole & Son
Arte Icons behang

De grootste showroom met 2500m2 aan interieur inspiratie

Alles onder één dak
Meer dan 65 jaar vakmanschap en betrouwbaarheid
Ervaren interieurstylisten die jou persoonlijk adviseren
Exclusieve selectie van A-merken voor meubels en accessoires

De perfecte inrichting voor jouw nieuwbouwwoning

Oliviers Kreek biedt stijlvolle en energiezuinige woningen met een diepe tuin en de luxe van parkeren op eigen terrein. Of je nu kiest voor een prachtige hoekwoning of een van de diverse types tussenwoningen, je geniet altijd van een ruime achtertuin van maar liefst 14 tot 17 meter diep.

Onze alles-in-één benadering maakt het inrichten van je nieuwe huis eenvoudig en zorgeloos. Van het eerste adviesgesprek tot de levering en plaatsing van je meubels, wij nemen alle zorgen uit handen. Dit betekent dat je volop kunt genieten van het proces en je snel thuis zult voelen in jouw nieuwe woning.

Familie van Zweden

Meer dan
65 jaar ervaring

Ervaren personeelsleden

Een echt familiebedrijf

Alleen kwaliteitsproducten

Van Zweden Wonen Stylistes

Deskundig interieuradvies voor jouw nieuwbouwwoning in Poeldijk

Onze ruim 2500 m² aan showroom in Den Haag biedt een uitgebreide collectie aan vloeren, wandbekleding, raambekleding en op maat gemaakte kasten. Je kunt alles in het echt zien, zodat je precies weet hoe je jouw huis wilt inrichten.

Met ons deskundige interieuradvies en hoogwaardige producten maken we van jouw nieuwe huis een comfortabel, stijlvol en toekomstbestendig thuis. Kom langs in onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies van onze interieur-experts. Samen maken we van jouw nieuwbouwwoning in Oliviers Kreek de perfecte plek om te wonen!

Neem contact op

Heeft u vragen over onze vloeren, merken of service? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij uw zoektocht naar uw droomvloer.

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?