Staat de verhuizing naar je nieuwbouwwoning One MilkyWay op de planning?

Van Zweden wonen helpt met de perfecte inrichting

De specialist in interieurstyling voor nieuwbouwprojecten in Den Haag

Van Zweden Wonen is de specialist in interieurstyling voor nieuwbouwprojecten in Den Haag. De inrichting van je nieuwbouwwoning in de One MilkyWay in Den Haag is minstens zo belangrijk als de locatie zelf. De One MilkyWay bestaat uit drie bouwdelen, waaronder een hoge woontoren. Met onze exclusieve collectie van A-merken en onze ervaren interieurstylisten die je interieuradvies geven, bieden wij alles wat je nodig hebt om van jouw nieuwbouwwoning een uniek en persoonlijk thuis te maken.

Het innovatieve en duurzame One MilkyWay biedt moderne en comfortabele appartementen in een bruisende omgeving. Stel je voor, wonen in een prachtig appartement in de levendige Trekvlietzone, met hippe restaurants en bars aan de Binckhaven en de Maanweg.

Arte showroom

Uitgebreid assortiment aan A-merken

Coretec
Ambiant
ARTE Behang
Hooked on Walls
Cole & Son
Arte Icons behang

De grootste showroom met 2500m2 aan interieur inspiratie

Alles onder één dak
Meer dan 65 jaar vakmanschap en betrouwbaarheid
Ervaren interieurstylisten die jou persoonlijk adviseren
Exclusieve selectie van A-merken voor meubels en accessoires

De perfecte inrichting met Van Zweden Wonen voor One MilkyWay Den Haag

Wonen op de hoek van de Melkwegstraat en Saturnusstraat in Den Haag, in de opkomende wijk De Binckhorst. One MilkyWay is hét nieuwbouwproject waar het allemaal gebeurt. Wat ooit een bedrijventerrein was, veranderd nu in een hippe en duurzame plek om te wonen en werken, met een stoer industrieel randje.

Wil je meer weten en inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw nieuwbouwappartement in One MilkyWay? Bezoek dan onze showroom en ontdek de diverse stijlen en opstellingen die wij te bieden hebben. Onze ervaren interieurstylisten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden.

Familie van Zweden

Meer dan
65 jaar ervaring

Ervaren personeelsleden

Een echt familiebedrijf

Alleen kwaliteitsproducten

Van Zweden Wonen Stylistes

Advies voor jouw nieuwbouwwoning in de One MilkyWay

In onze 2500 m² grote showroom in Den Haag, kun je onze uitgebreide collectie in het echt zien én bestellen. In de diverse showkamers krijg je een perfect beeld van alles wat we te bieden hebben: van vloeren en wandbekleding tot raambekleding en op maat gemaakte kasten.

Bij Van Zweden Wonen staan we klaar om van jouw huis een droomhuis te maken met ons deskundige interieuradvies en topkwaliteit producten. Kom vandaag nog langs of neem contact op voor meer informatie. Laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod en de vakkundige adviezen van onze interieur-experts!

Neem contact op

Heeft u vragen over onze vloeren, merken of service? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij uw zoektocht naar uw droomvloer.

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?