Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning in de regio Den Haag?

Van Zweden Wonen helpt je met de inrichting

Vraag interieuradvies aan voor jouw nieuwbouw woning aan de Vliethaven

Het prachtige nieuwbouwproject Vliethaven in Leidschendam biedt alles wat je zoekt in een moderne woonomgeving. Hier ontdek je de cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten van Leidschendam, terwijl je geniet van alle gemakken van een centraal gelegen woonwijk.

Voor degenen die een nieuwbouwwoning hebben gekocht in Vliethaven, bieden wij deskundig interieuradvies en ook de mogelijkheid om alle benodigde meubels en accessoires direct aan te schaffen. Onze interieuradviseurs begeleiden je persoonlijk bij het invullen van je woonwensen. Samen met een ervaren stylist doorloop je de uitgebreide collectie aan meubels en decor door om een harmonieuze en stijlvolle inrichting te realiseren die perfect bij jou en je nieuwe woning past.

Arte showroom

Uitgebreid assortiment aan A-merken

Coretec
Ambiant
ARTE Behang
Hooked on Walls
Cole & Son
Arte Icons behang

De grootste showroom met 2500m2 aan interieur inspiratie

Alles onder één dak
Meer dan 65 jaar vakmanschap en betrouwbaarheid
Ervaren interieurstylisten die jou persoonlijk adviseren
Exclusieve selectie van A-merken voor meubels en accessoires

Wonen aan de Vliethaven

Gelegen op de grens van het natuurgebied De Duivenvoordecorridor, biedt Vliethaven een unieke woonervaring aan het water. De nieuwe woonwijk is niet alleen autoluw, maar ook uiterst duurzaam ontwikkeld. 

Onze interieurstylisten zijn experts in hun vakgebied en werken nauw met je samen om jouw visie waar te maken. Zij helpen je niet alleen bij het kiezen van de juiste items, maar geven ook advies over kleurgebruik, materiaalkeuzes en de algehele indeling van je woonkamer, slaapkamer of keuken. Deze persoonlijke service zorgt ervoor dat jouw woning niet zomaar een huis is, maar een echt thuis wordt.

Familie van Zweden

Meer dan
65 jaar ervaring

Ervaren personeelsleden

Een echt familiebedrijf

Alleen kwaliteitsproducten

Van Zweden Wonen Stylistes

Maatwerk inrichtingen bij nieuwbouw projecten

Stap binnen in onze indrukwekkende 2500 m² showroom in Den Haag en ontdek onze volledige collectie live! In onze sfeervolle showkamers krijg je een helder beeld van ons aanbod: van stijlvolle vloeren en trendy wandbekleding tot fraaie raambekleding en op maat gemaakte kasten.

Bij Van Zweden Wonen maken we van jouw huis een echt droomhuis met ons deskundige interieuradvies en hoogwaardige producten. Kom langs om alles te zien en te voelen of neem contact met ons op voor meer info. Laat je inspireren door ons veelzijdige assortiment en de vakkundige adviezen van onze interieur-experts!

Neem contact op

Heeft u vragen over onze vloeren, merken of service? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij uw zoektocht naar uw droomvloer.

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?