Hoge kwaliteit

Raamdecoratie van hoge kwaliteit

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Dit is een belangrijk onderdeel van het interieur. Wij hebben een uitgebreide collectie met verschillende A-merken van topkwaliteit. Waarom zou u kiezen voor Van Zweden Wonen bij de aanschaf van nieuwe raamdecoratie?

 • Wij hebben raamdecoratie voor iedere stijl en voor ieder budget; 
 • Een grote collectie van A-merken en veel verschillende soorten;
 • Onze collectie is te bewonderen in onze showroom van 2500m2;
 • Op maat gemaakte raamdecoratie voor ramen met afwijkende maten;
 • Vochtbestendige raambekleding voor vochtige ruimtes;
 • Gegarandeerd de juiste afmetingen met onze gratis opmeetservice;
 • Gratis advies van onze interieur stylisten.
Raambekleding bij van Zweden Wonen
Raambekleding bij van Zweden Wonen

Welke soorten raamdecoratie of raambekleding zijn er?

Plisségordijnen
Een plissé is een stof dat opgevouwen wordt en hierdoor lijkt het op een accordeon. Deze vorm van raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. U heeft de keuze uit lichtdoorlatende of verduisterende plissés.

Duettes
Een duette is een plissé met een dubbele laag stof voor een isolerende werking. U kunt ze zowel van boven als van beneden (top down en bottom up) uitvouwen. Zo heeft u de volledige controle over de mate van privacy en de lichtinval.

Jaloezieën
Jaloezieën, ook wel horizontale lamellen genoemd, ziet u tegenwoordig steeds vaker terug in woningen. U heeft de keuze tussen verschillende materialen en kleuren. Kies voor houten jaloezieën voor een natuurlijke look en aluminium jaloezieën voor een industriële look.

Rolgordijnen
Met onze rolgordijnen heeft u gegarandeerd een nette en luxe raamdecoratie. U heeft de keuze tussen lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen. Wilt u zelf bepalen hoeveel licht de gordijnen doorlaten? Kies dan voor onze duo rolgordijnen (op maat).

Raambekleding bij van Zweden Wonen
Raambekleding bij van Zweden Wonen

Lamellen
Het verschil tussen lamellen en jaloezieën zit hem in de richting van de stroken. Lamellen zijn verticaal en jaloezieën horizontaal. Met beide vormen kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval en de mate van privacy bepalen.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen worden opgevouwen bij het omhoog halen. Hierbij kunt u zelf bepalen hoe ver u het gordijn omhoog wilt halen. Zo kunt u zelf de lichtinval en mate van privacy bepalen. U kunt kiezen tussen verduisterende en lichtdoorlatende vouwgordijnen.

Shutters
Het verschil tussen shutters en jaloezieën is dat de stroken bij shutters in een luik gemonteerd zijn. Bij jaloezieën zitten deze met koorden vast. Shutters kunt u met een stang open of dichtklappen. Bovendien is het op warme dagen ideale binnenzonwering.

Horren
Onze hordeuren zijn een ideale oplossing om in de zomer insecten en ander ongedierte buiten te houden. De frisse lucht wordt tegelijkertijd wel doorgelaten. U heeft de keuze tussen scharnierende hordeuren, hor lamellen en plissé hordeuren.

Horren raambekleding
John en Kay van Zweden

Raamdecoratie op maat 

Op zoek naar nieuwe raambekleding? Bekijk ons aanbod in onze webshop of kom langs in onze ruime showroom van 2500m2. U bent van harte welkom. Ook kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Komt u er niet uit? Onze specialisten helpen u graag met een vrijblijvend advies. 

Bovendien kunnen wij u met onze gratis opmeetservice helpen bij het afmeten van uw ramen. Vervolgens kunnen we de gewenste raamdecoratie op maat maken. Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

  Hoe kunnen wij u
  thuis laten voelen?