Raamdecoratie

Horren

Zoekt u naar raambekleding die er luxe en modern uitziet en tegelijk alle insecten buiten houdt? Overweeg dan een hor. Bij Van Zweden Wonen hebben we diverse horren voor ramen en deuren die we voor u op maat kunnen maken. Door het moderne design ziet de hor er strak en stijlvol uit in uw interieur.

Benieuwd naar onze horren? Bekijk het aanbod op onze website of kom langs in de showroom. Daar hebben we alle horren op display zodat u ze met eigen ogen kunt bewonderen.

Horren raambekleding om de insecten bij u binnen weg te houden
Horren van hoge kwaliteit voor bij u in huiskamer maar ook in de slaapkamer

Raamhor van hoge kwaliteit

U kunt bij ons horren kopen voor zowel uw ramen als uw deuren. In de slaapkamer is het erg prettig om raamhorren te monteren. Zo kunt u uw slaapkamerraam de hele dag open laten zonder dat vliegen en muggen naar binnen vliegen. 

Daarnaast kunt u eenvoudig de hor samen met andere raambekleding combineren. De hor wordt aan uw raam gemonteerd waardoor u bijvoorbeeld verduisterende velours gordijnen of inbetweens kunt ophangen.

Wanneer u voor raamhorren kiest zijn er verschillende opties. Zo heeft u keuze uit inzethorren, rolhorren of voorzethorren. De inzethorren worden direct tegen uw raam geplaatst en zijn daardoor zeer geschikt voor draai kiepramen. De rolhorren en voorzethorren komen voor uw raam te hangen. De rolhorren kunt u ook zelf qua hoogte instellen.

Meer weten over de verschillende raamhorren en welke het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. In de winkel kunnen onze specialisten u ook verder adviseren.

Alle soorten horren voor uw gemak bij van Zweden Wonen
Horren deuren om makkelijk te gebruiken en de insecten buiten te houden

Horren deur

Tijdens de zomer is het heerlijk om de deuren in uw woonkamer open te zetten voor frisse lucht. Maar de insecten wilt u natuurlijk buiten laten. Een hor voor uw deur is dan een mooie oplossing. Deze houdt alle vliegen en beestjes buiten maar laat nog wel de frisse lucht door.

Wanneer u kiest voor een hordeur kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo hebben we bij Van Zweden Wonen scharnierende hordeuren, plissé hordeuren en horlamellen. Een scharnierende hordeur werkt goed bij een naar buiten draaiende deur.

Heeft u een schuifpui of een naar binnen draaiende deur? Kies dan voor een plissé hordeur. Deze schuift u eenvoudig open en dicht.

Twijfelt u over welke hor het beste past in uw woning? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij door vrijblijvend advies te geven. Hierbij nemen ze uw wensen en interieur smaak mee zodat ze de perfecte hor voor u kunnen vinden.

Interieuradvies voor de beste hor voor bij u in huis
Horren worden bij van Zweden Wonen op maat gemaakt voor uw huis

Horren op maat

Bij een hor is het belangrijk dat deze goed op maat gemaakt worden zodat ze goed aansluiten op uw ramen en deuren. Bij Van Zweden Wonen kunt voor ieder type raam en deur een hor op maat laten maken. We bieden u hiervoor de gehele service. Van het inmeten tot het monteren van de hor.

We hebben een eigen werkplaats waar we de hor op maat maken. Hierdoor kunnen we deze ook snel bij u thuis leveren. Met onze ervaren medewerkers bent u verzekerd van een net resultaat.

Horren bestellen

Interesse om een deur- of raamhor te kopen? Bij Van Zweden Wonen bent u aan het juiste adres. We hebben diverse horren van de beste a-merken. Daarnaast bieden we u de volledige service om de perfecte hor te vinden en bij u thuis te installeren. Kom langs in de winkel om uw ideale hor te vinden en te bestellen. Onze medewerkers helpen u graag.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?