Raamdecoratie

Jaloezieën

Ga voor luxe en moderne raambekleding van hoge kwaliteit met onze jaloezieën. Dit zijn ook wel horizontale lamellen. U vindt bij ons jaloezieën van zowel hout als kunststof en in diverse kleuren. We maken de jaloezieën perfect voor u op maat zodat deze perfect aansluit bij uw ramen.

Op onze website vindt u al onze jaloezieën maar om een betere indruk te krijgen zien we u graag in onze showroom. Daar hangen alle jaloezieën op display zodat u goed kan inschatten hoe ze in uw interieur zullen staan. Voor meer informatie kunt u daar ook bij onze medewerkers terecht. Maar neem ook gerust contact met ons op.

Jaloezieen luxe en moderne raambekleding kopen voor bij u in huis
Zwarte luxe en moderne jaloezieen raambekleding voor bij u in de woonkamer en slaapkamer

Zwarte jaloezieën

Bij Van Zweden Wonen heeft u ruime keuze aan jaloezieën. Zo kunt u uit diverse materialen en kleuren kiezen. Hierdoor passen onze jaloezieën in ieder interieur. Of u nu een moderne, klassieke of scandinavische stijl heeft, onze jaloezieën geven een luxe en stijlvolle touch aan uw woning.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor zwarte houten jaloezieën. Deze geven een chique en moderne uitstraling aan uw interieur. Voor meer warmte raden we houten of bamboe jaloezieën aan in een bruine tint. Deze geven dankzij de natuurlijke materialen en kleur meer warmte en sfeer in huis.

Aluminium jaloezieën geven een ook een strakke en moderne look aan uw interieur. Bovendien zijn deze erg licht van gewicht. Houten jaloezieën zijn daarentegen een stuk steviger.

Twijfelt u over welke soort en kleur jaloezieën het beste in uw woning passen? Onze interieurspecialisten geven u graag een vrijblijvend interieuradvies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Jaloezieen kopen voor bij u in woon-, eetkamer en keuken
Jaloezieen op maat kopen voor bij u in huis

Jaloezieën op maat

Van Zweden Wonen heeft ervaren specialisten in huis die uw jaloezieën op maat maken zodat deze perfect passen in uw woning. We helpen u graag bij het afmeten van uw ramen en maken de jaloezieën zorgvuldig op maat. Zodra ze op maat gemaakt zijn hangen we de jaloezieën ook voor op. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar.

Jaloezieën kopen

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Overweeg dan jaloezieën. Ze zijn eenvoudig te bedienen en geven een klassieke en moderne uitstraling. Bij Van Zweden Wonen kunt u kiezen uit diverse soorten jaloezieën en deze bovendien op maat laten maken zodat deze perfect aansluit op uw raam. 

Bekijk ons aanbod online of in de showroom. Vraag ook gerust gratis kleurstalen aan om in te schatten hoe de jaloezieën in uw woning zullen staan. Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Jaloezieen kopen voor bij u thuis

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?