Raamdecoratie

Rolgordijnen - praktische en stijlvolle raamdecoratie

Bent u op zoek naar raamdecoratie dat praktisch werkt maar tegelijkertijd stijlvol staat? Wellicht zijn rolgordijnen dan iets voor u. Bij Van Zweden Wonen hebben we mooie, luxe rolgordijnen van de allerbeste kwaliteit. Onze rolgordijnen zijn functioneel maar geven de ruimte een nette uitstraling. 

Bij Van Zweden Wonen verkopen we rolgordijnen van topmerken. Hierdoor hebben ze een uitstekende kwaliteit en blijven ze netjes en stevig voor uw ramen hangen. Ook de stof van de gordijnen is van goede kwaliteit en blijft lang mooi. Ze zijn bovendien eenvoudig te bedienen. 

Met onze rolgordijnen bent u verzekerd van strakke, nette en luxe raamdecoratie. Bekijk ons aanbod op de website of kom langs in onze winkel. Daar kunt u alle rolgordijnen in het echt bekijken in onze showroom. We bieden kant en klare rolgordijnen maar kunnen ze ook voor u op maat maken.

Rolgordijnen luxe raamdecoratie kopen voor bij u in de woonkamer
Verduisterende rolgordijnen luxe raambekleding voor bij u in de slaap- en badkamer

Rolgordijn verduisterend

Onze rolgordijnen zijn zowel lichtdoorlatend als verduisterend te verkrijgen. Een verduisterend rolgordijn is perfect voor in de slaapkamer. De rolgordijnen bij Van Zweden Wonen worden zo geïnstalleerd dat ze ook weinig tot geen licht aan de zijkanten zullen doorlaten. Zo heeft u de optimale verduistering in uw kamer. 

Heeft u een dakraam in uw slaapkamer? Dan is een rolgordijn de ideale raamdecoratie. We monteren de cassette aan het raam zodat het gordijn niet in de weg zit wanneer u het raam openklapt. Met spandraden zorgen we dat het gordijn ook mooi strak tegen het raam blijft zitten wanneer u deze uitrolt.

Liever een rolgordijn die wel nog licht doorlaat? Ook daarvoor kunt u bij Van Zweden Wonen terecht. Met onze licht doorschijnende rolgordijnen behoudt u het licht in uw ruimte maar wel met de gewenste privacy.

Duo rolgordijn

Wanneer u de lichtinval van uw woning wilt regelen is een duo rolgordijn wellicht een geschikte keuze. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die u kunt laten bewegen en zo zelf kan bepalen hoeveel licht u doorlaat. Zo kunt u nog steeds wat licht doorlaten maar nog wel privacy behouden.

In onze collectie hebben we diverse kleuren duo rolgordijnen. Zo kunt u uw raamdecoratie perfect laten aansluiten op uw interieur. Daarnaast kunt u kiezen tussen lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen. Zo is verduisterend ideaal voor in de slaapkamer. 

Net als de normale rolgordijnen kunt u onze duo rolgordijnen op maat laten maken, maar wij verkopen ook kant en klare maten.

Interieuradvies nodig? Maak een afspraak voor gratis interieuradvies!

Rolgordijnen kopen voor een luxe uitstraling bij u in de huiskamer en slaapkamer
Rolgordijnen op maat voor bij u thuis

Rolgordijnen op maat

Heeft uw raam een grotere of kleinere afmeting dan onze standaard maten? Geen zorgen, wij maken de rolgordijnen ook voor u op maat. Daarnaast installeren we de (op maat gemaakte) rolgordijnen ook voor u. Zo zorgen we dat het gordijn perfect aansluit in uw woonruimte en stevig op zijn plaats blijft hangen.

Heeft u nog vragen over onze rolgordijnen of merken? Neem gerust contact met ons op. Voor advies helpen onze specialisten u graag. Samen met u kijken we welke rolgordijnen het beste in uw ruimte en bij uw wensen passen.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?