alle soorten vloeren

Vloeren van hoge kwaliteit

Zoekt u een nieuwe vloer voor uw (nieuwe) huis? Bij Van Zweden Wonen hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vloeren van de allerbeste kwaliteit. Van PVC en laminaat vloeren tot houten en vinyl vloeren. Maar ook voor tapijt en carpetten kunt u bij ons terecht.

Vloeren kopen bij van Zweden Wonen

Luxe vloeren

Van Zweden Wonen is dé specialist op het gebied van luxe vloeren. We bieden diverse merken en soorten vloeren van topkwaliteit waarmee u uw woning voorziet van een prachtige vloer. Ook voor duurzame designvloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Vloeren kopen bij van Zweden Wonen

Welke vloer past bij mij?

De keuze van de perfecte vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u een authentieke, luxe vloer wilt is een houten vloer een goede keuze. Heeft u kinderen en/of dieren? Dan is een stevige, krasvaste vloer zoals laminaat beter geschikt. 

Uiteraard heeft uw smaak ook een grote invloed. Gaat uw voorkeur naar een lichte, koele vloer of wilt u meer warmte in huis met een donkere, warme vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor iedere interieurstijl en ruimte hebben we een geschikte vloer in ons assortiment. Onze specialisten adviseren u graag bij het vinden van uw droomvloer. 

En dat niet alleen, wij leggen de vloer ook voor u. Zo nemen we graag alles uit handen zodat het kiezen van een nieuwe vloer voor u een leuke en positieve ervaring wordt! Bekijk ons assortiment aan vloeren op de website of kom langs in onze showroom. In de verschillende showkamers hebben we de vloeren op display zodat u ze in het echt kunt zien.

PVC vloeren

Een zeer populaire vloer is PVC. PVC is een kunststof vloer dat gemaakt is van het thermoplast polyvinylchloride. De vloer werkt hierdoor geluiddempend, is vochtbestendig en eenvoudig in onderhoud. 

Bovendien zijn de vloeren nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren of tegels. Hiermee kunt u dus de uitstraling van een authentieke houten vloer in huis halen en tegelijk de voordelen van PVC ervaren.

U vindt bij ons PVC vloeren van de merken Ambiant en Coretec. Beide geweldige merken met prachtige vloeren van hoge kwaliteit. Bekijk ons aanbod aan PVC vloeren en vindt uw nieuwe droomvloer.

Laminaat vloeren

Een laminaat vloer is net als PVC een mooi alternatief van een houten vloer. Laminaat is door het harde kunststof materiaal gemakkelijk te onderhouden, waterbestendig en krasvast. Bij Van Zweden Wonen hebben we laminaat van hoge kwaliteit. Hierdoor blijft de vloer niet alleen lang mooi, maar heeft het dankzij het design de uitstraling van authentiek hout. 

In ons assortiment aan laminaat vloeren vindt u verschillende kleuren, tinten, designs en texturen laminaat. Zo vindt u gegarandeerd uw perfecte laminaat vloer. Twijfelt u welke vloer het beste past? Onze specialisten geven u graag advies.

Houten vloeren

Een echte houten vloer geeft enorm veel sfeer in huis en straalt bovendien luxe uit. Zo is een houten vloer een prachtige basis voor in huis. Doordat hout een natuurlijk materiaal is, is elke houten vloer uniek. 

Bij Van Zweden Wonen hebben we verschillende topmerken met prachtige houten vloeren. We hebben een uitgebreid aanbod aan kleuren en tinten hout. Van donker tot licht hout en van warm tot koele tinten hout. Voor ieder interieur hebben we een geschikte houten vloer. 

Bekijk ons aanbod en vindt uw nieuwe houten vloer!

Tapijt en carpet

Bent u op zoek naar zachte, warme vloerbedekking? In ons vloerenaanbod vindt u ook prachtige tapijten en carpetten. Uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. Zo blijft uw vloerbedekking lang mooi.

U krijgt niet alleen de allerbeste kwaliteit met onze tapijten en carpetten, maar ook nog eens een prachtige, luxe uitstraling. Vloerbedekking hoeft niet saai of stoffig te zijn. Met de tapijten en carpetten van Van Zweden Wonen haalt u luxe en een chique uitstraling in huis. Bekijk het aanbod op onze website of kom langs in onze showroom.

Vloer kopen bij Van Zweden Wonen

Gaat u verhuizen of verbouwen en wilt u graag een nieuwe vloer kopen van de allerbeste kwaliteit? Dan bent u bij Van Zweden Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende vloeren waar u uw perfecte vloer kunt uitzoeken. 

Twijfelt u welke vloer het beste in uw woning past? We geven u graag een gratis interieuradvies zodat u de beste keuze kunt maken.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Heeft u vragen over onze vloeren, merken of service? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en helpen u bij uw zoektocht naar uw droomvloer.

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?