ontdek het merk

Ambiant PVC Vloeren: Het Beste voor Jouw Thuis

Bij Van Zweden Wonen vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt. Daarom presenteren wij met trots onze uitgebreide ambiant pvc vloeren collectie, een prachtig assortiment dat jouw huis transformeert in een warme, uitnodigende ruimte.

Ambiant PVC Vloeren: Het Toonbeeld van Stijl en Duurzaamheid

Ambiant pvc vloeren zijn gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Het merk Ambiant heeft een sterke reputatie op het gebied van vloeren. Met hun pvc vloeren geven ze de definitie van een mooie vloer een nieuwe dimensie. Of je nu een vloer zoekt met de charme van een echte houten vloer, of de strakke uitstraling van betonlook tegels; Ambiant heeft het allemaal.

PVC Vloeren: Voordelen Boven Traditionele Vloeren

PVC vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van andere type vloeren. Ze zijn waterbestendig, hebben een lange levensduur, en vereisen minder onderhoud dan bijvoorbeeld een parket- of houten vloer. Daarnaast zorgt de geïntegreerde ondervloer voor een goede geluidsdemping, iets wat bijvoorbeeld bij laminaat ontbreekt.

Ambiant PVC Vloer: Ontworpen voor Comfort en Duurzaamheid

Bij het ontwerpen van de ambiant pvc vloer staat het comfort van de gebruiker centraal. De vloeren van Ambiant zijn vervaardigd met een extra dikke mm slijtlaag, wat zorgt voor jarenlang plezier van de vloer. Bovendien zijn de pvc vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming, wat bijdraagt aan een extra gevoel van comfort.

Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen
Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen

Ambiant Plak Vloer: Een Nieuwe Dimensie in Vloerdesign

Voor de echte doe-het-zelvers biedt Ambiant de ambiant plak pvc vloer aan. Deze pvc stroken zijn gemakkelijk te verlijmen op een voorbereide dekvloer, zonder dat egaliseren nodig is. Met deze plak pvc vloeren kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en unieke patronen creëren in je huis.

De Ambiant Collectie: Groot Aanbod voor Iedere Stijl

In het Ambiant Assortiment vind je een ruime keuze aan vloeren. Van vloeren met een realistische uitstraling van echt hout, tot vierkante tegels met een betonlook. Elk pvc vloer is volledig afgestemd op de wensen van de gebruiker. Van het nieuwe Ambiant dryback pvc vloeren assortiment tot aan de traditionele ambiant vloer, er is voor iedere smaak iets te vinden.

Het Luxe Gevoel van Visgraat Vloeren

Ambiant vloeren zijn er in verschillende stijlen, zoals visgraat vloeren. Deze traditionele patronen, ook wel Hongaarse punt genoemd, geven je huis een luxueuze uitstraling. Dankzij de dikte van de pvc vloer en de realistische houtstructuur, is het bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer.

Het Gemak van Ambiant Vloeren

De ambiant vloer is ontworpen voor gemak. Ze zijn niet alleen makkelijk te leggen, maar hebben ook weinig onderhoud nodig. De pvc vloeren van Ambiant zijn tevens waterbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik in jonge gezinnen.

Ambiant PVC Vloeren: De Keuze van Vt Wonen

Vt Wonen, een toonaangevende naam in de wereld van interieurontwerp, heeft de ambiant vloeren in hun assortiment opgenomen. Dit is een duidelijk teken dat de vloeren van Ambiant terecht tot de top van de markt behoren.

Ambiant: Een Levenslange Garantie

Bij Ambiant zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren dat we een levenslange garantie aanbieden. Als je voor een ambiant pvc vloer kiest, kies je voor een vloer waar je jarenlang plezier van hebt.

Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen
Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen

Meer Informatie over Ambiant PVC Vloeren?

Wil je meer weten over een ambiant vloer of andere producten in onze collectie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte vloer voor jouw huis.

Bij Van Zweden Wonen weten we dat de juiste vloer het verschil kan maken in je huis. Daarom bieden we een breed assortiment van de beste kwaliteit aan. Met onze ambiant pvc vloeren weet je zeker dat je iets hebt die past bij jouw stijl en levensstijl.

Het Ambiant Rigid Klik Systeem: Gemakkelijk en Efficiënt

Een andere populaire keuze binnen de Ambiant collectie is de Ambiant rigid klik vloer. Dit systeem maakt gebruik van een slim kliksysteem, waardoor de planken eenvoudig in elkaar klikken. Dit systeem is ideaal voor degenen die snel en gemakkelijk een nieuwe vloer willen leggen, zonder de noodzaak van verlijming.

Droombestemming voor PVC Stroken

Ambiant biedt een breed scala aan pvc stroken. Deze stroken, verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals visgraat of de traditionele rechte plank, stellen je in staat om een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te creëren.

De Ambiant Tegel Collectie

Het Ambiant assortiment gaat verder dan alleen maar houten vloeren. Ook tegel-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Of je nu op zoek bent naar een vierkante tegel of een betonlook, Ambiant heeft een brede keuze aan pvc tegels die de sfeer van jouw huis naar een hoger niveau tillen.

Onderscheiden met Ambiant

Ambiant onderscheidt zich door de combinatie van duurzaamheid en stijl. Met aandacht voor detail en kwaliteit in elke ambiant pvc vloer, krijg je een ondergrond die zowel functioneel als modieus is.

Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen
Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen

Nieuwe Ambiant Collectie: Stijl Ontmoet Duurzaamheid

De nieuwe Ambiant collectie combineert de laatste interieurtrends met duurzaamheid en comfort. Of je nu de voorkeur geeft aan de warmte van een houtlook, of de moderne uitstraling van een betonlook, Ambiant heeft de perfecte pvc vloer voor jou.

Vloeren met Register Embossing

Ambiant tilt de realistische uitstraling van zijn pvc vloeren naar een hoger niveau met register embossing. Deze techniek zorgt ervoor dat de structuur van ambiant perfect overeenkomt met het afgebeelde materiaal, waardoor de vloer bijna niet van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden is.

Ambiant Vloeren en Vloerverwarming

Ambiant vloeren zijn perfect compatibel met vloerverwarming. De vloeren geleiden de warmte uitstekend, waardoor jouw huis in de winter warm blijft. Daarnaast biedt de extra kurklaag in sommige Ambiant vloeren een uitstekende isolatie.

Laminaat vs Ambiant PVC Vloeren

Hoewel laminaat een populaire keuze is voor veel huiseigenaren, bieden ambiant vloeren talloze voordelen. Ze zijn waterbestendig, gemakkelijk te onderhouden en zijn stiller dankzij de goede demping.

De Ideale ondergrond voor Jonge Gezinnen

Gezinnen met jonge kinderen hebben een vloer nodig die tegen een stootje kan. Daarom zijn ambiant vloeren de perfecte keuze. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en hebben een lange levensduur.

Ambiant vloeren kopen van Zweden Wonen
John en Kay van Zweden

Ambiant: Meer dan Alleen PVC

Hoewel we bekend staan om onze uitstekende pvc vloeren, biedt Ambiant meer. Van een prachtige collectie laminaat tot parket, Ambiant heeft een breed scala aan vloeroplossingen die passen bij iedere levensstijl en budget.

Neem Contact op met Van Zweden Wonen

Bij Van Zweden Wonen begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een grote beslissing is. Daarom staan we klaar om je te helpen met deskundig advies en begeleiding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten. We kijken ernaar uit om van jouw huis een thuis te maken met de perfecte vloer.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?