ontdek het merk

Ontdek de Luxe van Montinique PVC Vloeren

Een Nieuwe Dimensie in Vloeren:

Bij Van Zweden Wonen introduceren we met trots Montinique PVC vloeren, een synoniem voor luxe en stijl. Ons assortiment van Montinique PVC vloeren biedt een perfecte mix van schoonheid en duurzaamheid, waardoor elke woonruimte transformeert.

Waarom Kiezen voor Montinique PVC Vloeren?:

Montinique vloeren onderscheiden zich door hun authentieke uitstraling, die een echt houten vloer of een echte betonvloer nabootst. De Montinique PVC vloer collectie is een aantrekkelijk alternatief voor traditionele vloeroplossingen zoals laminaat of echt visgraat parket.

Coretec vloer kopen
Coretec vloer kopen

De Uitstraling van Echt Hout en Beton

Authentieke Houtlook

Met de Montinique PVC vloeren ervaart u de warmte en uitstraling van echt hout. Deze hoogwaardige pvc vloer met extra brede planken en de micro v-groef zorgen voor een authentieke en natuurlijke look.

Industriële Betonlook pvc vloer

Voor liefhebbers van een industriële stijl bieden onze betonlook PVC vloeren de perfecte oplossing. Deze vloeren hebben de industriële uitstraling van beton, maar met het comfort en de warmte van PVC.

Innovatie en Duurzaamheid

Sterke Slijtlaag

Elke Montinique PVC vloer is uitgerust met een sterke slijtlaag, wat zorgt voor een lange levensduur. Deze vloeren zijn niet alleen een esthetische aanwinst voor uw huis, maar ook een duurzame investering.

Vloerverwarming en Vochtbestendig

Montinique PVC vloeren zijn ideaal voor ruimtes met vloerverwarming. Ze zijn vochtbestendig, wat ze een uitstekende keuze maakt voor keukens en badkamers.

Coretec vloer kopen
Coretec vloer kopen

Veelzijdige Designs en Stijlen

Visgraat en Meer

Naast traditionele planken bieden wij ook PVC visgraat vloeren aan. Deze vloeren combineren de klassieke charme van visgraat met het moderne gemak van PVC.

Divers Assortiment

Ons assortiment van Montinique PVC vloeren is divers en biedt voor elke smaak en interieur een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht oplossing voor een snelle renovatie of een luxe vloer om uw woonruimte te verfraaien, bij Van Zweden Wonen vindt u het allemaal.

Montinique PVC Vloeren: De Perfecte Keuze

Onderhoudsgemak

Deze vloeren zijn vrijwel onderhoudsvrij, wat ze ideaal maakt voor een moderne levensstijl. Een Montinique PVC vloer is gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen vocht en dagelijkse slijtage.

Geschikt voor Elke Ondergrond

Montinique PVC planken kunnen op bijna elke ondergrond geïnstalleerd worden. Ze zijn lichtgewicht, gemakkelijk te plaatsen en transformeren uw ruimte in een handomdraai.

Coretec vloer kopen
John en Kay van Zweden

Beleef Montinique Vloeren in Onze Showroom

Ontdek de Collectie in Persoon

Wilt u de ware schoonheid en kwaliteit van Montinique vloeren zelf ervaren? Bezoek dan de Van Zweden Wonen showroom. Hier kunt u onze uitgebreide collectie Montinique PVC vloeren in verschillende stijlen en afwerkingen bekijken.

Of u nu een voorkeur heeft voor een klassieke visgraat, een industriële betonlook of de elegante uitstraling van echt hout, in onze showroom zult u de perfecte Montinique vloer voor uw huis vinden.

Persoonlijk Advies

Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste Montinique vloer die past bij uw wensen en de specifieke eisen van uw woonruimte. In de Van Zweden Wonen showroom ervaart u niet alleen de kwaliteit en stijl van Montinique vloeren, maar krijgt u ook een duidelijk beeld van hoe deze luxe vloeren uw huis kunnen transformeren.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?