vloeren bij van zweden wonen

PVC visgraat - stijlvolle en luxe vloer

Wanneer u voor een PVC vloer kiest kunt u deze in verschillende designs laten leggen. Een groot favoriet is de visgraat PVC vloer. Dit design is enorm stijlvol en volledig volgens de laatste trends. Met een visgraat patroon geeft u uw woning een prachtige transformatie waarbij u extra luxe en stijl toevoegt.

Bij Van Zweden Wonen hebben we een breed aanbod aan PVC visgraat vloeren in diverse tinten en structuren. U vindt onze collectie op onze website en in onze showroom. Daar kunt u alle vloeren met eigen ogen bewonderen. We geven u ook graag een staaltje mee van uw favoriete vloeren zodat u thuis kunt inschatten hoe de vloer zal staan. Voor advies en extra informatie staan onze medewerkers voor u klaar.

PVC visgraat kopen voor in de woonkamer
PVC visgraat kopen voor in de keuken en eetkamer

Visgraat PVC als uw nieuwe droomvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? En is uw oog gevallen op een PVC vloer maar twijfelt u over het design? Overweeg een visgraat PVC vloer. Deze vloer heeft een vlechtpatroon waarmee uw vloer een luxe en klassieke uitstraling krijgt. 

Onze PVC vloeren zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze er prachtig uitzien en u er jarenlang plezier van heeft. Ze hebben de uitstraling van een echte houten vloer maar de gemakken van PVC.

Een ander vloerpatroon dat erg stijlvol staat in uw woning is de Hongaarse punt. Dit type vloer hebben we ook in onze collectie.

PVC visgraat vloer – alle voordelen

PVC vloeren hebben een ongekende kwaliteit en worden daarom ook vaak gekozen in woon- en slaapkamers. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te onderhouden, waterbestendig en voelen niet koud aan uw blote voeten. Het grote voordeel van PVC vloeren is bovendien dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van vloeren van echt hout. 

Naast de geweldige kwaliteit is PVC in vele kleuren te vinden is. Of u nu een lichte koele PVC visgraat vloer wilt of een donkere warme tint, bij Van Zweden Wonen hebben we PVC vloeren in vele stijlen en designs. 

Ervaar de voordelen van een PVC vloer met visgraat patroon en vindt uw nieuwe vloer bij Van Zweden Wonen. Twijfelt u over een kleur of tint? We geven u graag een vrijblijvend interieuradvies om de perfecte vloer voor uw woning te vinden. We denken graag met u mee.

PVC visgraat vloeren kopen in het grijs

PVC vloer visgraat laten leggen

Bij Van Zweden Wonen kunt u rekenen op de volledige service. Heeft u uw droomvloer gevonden? Wij zorgen ervoor dat de vloer perfect op maat in uw woning komt te liggen. Voor het opmeten van de vloer hebben we een opmeetservice waarmee u verzekerd bent dat de maten juist zijn. 

Onze ervaren leggers zorgen er vervolgens voor dat de visgraat vloer netjes in uw woning wordt gelegd. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar. Uw visgraat vloer kan gelegd worden met plak PVC of klik PVC. 

Doordat we zelf de vloeren op maat maken kunnen we de vloer snel bij u thuis leveren zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe vloer. Kom langs in onze inspirerende showroom om uw nieuwe droomvloer te vinden.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?