wij maken het u makkelijk

Behang service

Wilt u uw muren bekleden met een mooi behang? We hebben bij Van Zweden Wonen niet alleen een breed assortiment luxe behang, maar bieden ook de allerbeste service. Als u een mooi ontwerp heeft uitgekozen, kunnen onze behangers ervoor zorgen dat het behang perfect op uw muren wordt aangebracht. Zo hoeft u niet op zoek naar een externe partij en heeft u er vanaf het moment van kiezen geen omkijken meer naar.

Behangers opgeleid door ARTE!
Lage arbeidstarieven
Berry Moes
Behang kopen bij van Zweden Wonen

We raden u aan om met uw plattegrond naar de winkel te komen. Zo kunnen wij precies berekenen hoeveel behang u nodig heeft en kunnen we uw favoriete rollen zo snel mogelijk voor u op maat maken. 

Het enige wat u te doen staat is het kiezen van hét behang dat bij uw persoonlijke stijl en interieur past. Maar ook daar kunnen onze stylistes u bij helpen. Vind u het prettig als er met u wordt meegekeken? U kunt een gratis interieuradvies aanvragen!

Bezoek de showroom

U bent van harte welkom in onze showroom voor het bekijken en bestellen van uw droombehang. Onze showroom is gevuld met de grootste behangcollectie van Nederland, dus u vindt ongetwijfeld een ontwerp dat bij u past. Zien we u binnenkort in de showroom? Maak hieronder een afspraak!

John en Kay van Zweden

Vraag een offerte aan

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?