Zakelijk - Horeca

Inrichting van Horeca Bedrijven met Zweden Wonen

van Zweden Wonen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inrichting van diverse ruimtes, waaronder horeca bedrijven. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten aan, variërend van behang en vloeren tot gordijnen en verlichting. Onze expertise en ervaring maken het mogelijk om de perfecte sfeer te creëren die past bij uw bedrijf en bijdraagt aan de tevredenheid van uw gasten.

Horeca behang van Zweden Wonen
Horeca behang van Zweden Wonen

Behang

Behang is een geweldige manier om de uitstraling van een ruimte te veranderen en er een persoonlijk tintje aan te geven. Bij Zweden Wonen bieden wij een uitgebreid assortiment aan behang voor horeca bedrijven, waaronder speciale akoestische behangsoorten. Onze professionals kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste behang dat past bij uw bedrijf en bijdraagt aan de gewenste sfeer.

Vloeren

Een goede vloer is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bij Zweden Wonen bieden wij verschillende soorten vloeren aan die perfect zijn voor horeca bedrijven. Denk hierbij aan houten vloeren, pvc-vloeren en tapijten. Onze experts kunnen u adviseren over de beste vloerkeuze voor uw bedrijf, rekening houdend met uw specifieke behoeften en budget.

Bedrijfsvloeren bij van Zweden Wonen
Gordijnen van linnen stof

Gordijnen voor in de horeca

Gordijnen zijn een belangrijk element in de inrichting van een ruimte en kunnen een grote impact hebben op de sfeer. Bij Zweden Wonen bieden wij een uitgebreid assortiment aan gordijnen voor horeca bedrijven. Van elegante vouwgordijnen tot praktische en duurzame verduisteringsgordijnen, wij hebben voor elke toepassing de juiste oplossing.

Bij Zweden Wonen begrijpen wij het belang van de juiste inrichting voor horeca bedrijven. Onze professionals helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf. Met ons brede assortiment aan producten en diensten kunnen wij uw bedrijf de uitstraling geven die het verdient. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie?

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?