buitenzonwering

Rolluiken online bij Van Zweden Wonen

Bent u op zoek naar zonwering waarmee u uw woning volledig kunt afsluiten? Dan zijn onze rolluiken de beste optie. Het zonlicht wordt tegengehouden, geluiden worden gedempt, de woning wordt beter geïsoleerd en u kunt genieten van uw privacy. Wat wilt u nog meer?

Naast de voordelen die nieuwe rolluiken bieden in de zomer, hebben ze ook veel voordelen in de winter. U kunt uw slaapkamer volledig verduisteren en de rolluiken zijn inbraakwerend. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie.

Rolluiken op maat bij van Zweden Wonen als buitenzonwering voor uw woning

Rolluiken kopen: 3 type rolluiken voor buiten

Rolluiken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Dit maakt ze geschikt voor ieder raam. Er zijn 3 verschillende varianten: 

Voorzetrolluik

Dit type is het meest voordelig en is makkelijk te plaatsen, u hoeft er niets voor te breken. Ze zijn in allerlei modellen en kleuren te verkrijgen. Naast zonwering profiteert u van inbraakbeveiliging, een isolerende werking en geluidswerende eigenschappen.

Opbouwrolluik

Deze variant wordt in de fabriek gemaakt en rechtstreeks op het kozijn gemonteerd. Is er weinig plek bij de ramen om zonwering te plaatsen? Dan is dit type het meest geschikt. Verder heeft de deze variant dezelfde voordelen als een voorzetrolluik.

Inbouwrolluik

Bij de nieuwbouw van woningen wordt dit type het meest gebruikt. Het kan toegepast worden bij bestaande bouw, maar er komt dan veel breekwerk bij kijken. Een inbouwrolluik is volledig weggewerkt in de muur, sluit volledig af en is niet zichtbaar als deze open is.

Elektrische of handmatige rolluiken op maat kopen bij van Zweden Wonen

Elektrische rolluiken of handmatige rolluiken?

Wanneer u weet welke variant u wilt gaan aanschaffen, kunt u besluiten hoe u ze wilt gaan bedienen. Zo kunt u kiezen tussen een handmatige en een elektrische bediening. Zonwering met handmatige bediening is de meest voordelige optie, maar dit kost wel spierkracht. 

Bij elektrische bediening kunt u meerdere rolluiken automatisch bedienen met een schakelaar die gekoppeld is aan een motor. Bij deze variant kunt u ook kiezen voor extra opties zoals de bediening via een afstandsbediening of een smartphone app.

Rolluiken laten plaatsen: rolluiken inclusief montage

Bent u toch op zoek naar zonwering waarbij u zicht blijft houden naar buiten? Overweeg dan onze screens. Wilt u zonwering waarmee u schaduw kunt creëren op het terras? Wellicht zijn onze knikarmschermen dan iets voor u. Kom langs en vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u zonwering laten plaatsen? Wij plaatsen hoge kwaliteit zonwering op professionele wijze. Maak gebruik van onze inmeetservice en wij komen bij u langs om de maten op te meten. Neem contact op bij vragen over onze producten. Onze specialisten helpen u graag.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?