Zakelijk

Kantoorvloeren

Van Zweden Wonen heeft een ruim assortiment vloeren perfect geschikt voor uw kantoor. Onze kantoorvloeren zijn van hoogstaande kwaliteit en geven uw kantoor de uitstraling die u wenst. 

Het interieur van uw kantoorpand is een vertaalslag van de visie en identiteit van uw organisatie. In het design wil u daarom laten terugkomen waar uw bedrijf voor staat. Dit begint bij een mooie vloer en de juiste wand- en raambekleding.

Kantoorvloeren
Kantoorvloeren

De perfecte kantoorvloer

Voor kantoren wordt vaak gekozen voor een betonlook vloer, een PVC vloer of tapijt(tegels). Deze drie typen vloeren zijn goed te onderhouden en kunnen makkelijk naar wens worden samengesteld. Het is daarnaast belangrijk dat een kantoorvloer geluid dempt en krasvast en duurzaam is. 

Duurzame kantoorvloeren

Een kantoorvloer is duurzaam wanneer het productieproces relatief milieuvriendelijk is en de kwaliteit zo goed is dat u er zeker tien tot twintig jaar mee vooruit kunt. Als het materiaal uiteindelijk gerecycled kan worden voor een ander doel, is dat al helemaal mooi meegenomen. 

Vloeren gemaakt van natuurlijke materialen bestaan bijvoorbeeld uit bamboe, jute, kurk, rubber, natuursteen en marmoleum. Minder duurzame materialen bevatten vaak plastic en chemische of zelfs giftige stoffen. 

Of u voor een duurzame kantoorvloer kiest of niet is een afweging die u kunt maken. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Duurzame kantoorvloeren
Vloeren van Zweden Wonen

Bezoek de showroom

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren in het echt bewonderen op displays en in showkamers. We hebben stylisten in huis die u advies kunnen geven en kunnen meedenken over het juiste materiaal en de juiste uitstraling voor uw kantoor. Liever een uitgebreid interieuradvies? Ook dat is mogelijk bij Van Zweden Wonen. 

Heeft u een vloer gekozen? Dan komen onze ervaren vloerenleggers de nieuwe kantoorvloer bij u leggen. Het is ons doel om u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zo hoeft u zich alleen te verheugen op uw nieuwe vloer.

Zien we u binnenkort in de showroom? 

Projectaanvraag

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?