Raamdecoratie

Lamellen

Zoekt u naar lamellen van hoogwaardige kwaliteit? Bij Van Zweden Wonen hebben we luxe lamellen in diverse kleuren in ons assortiment. Lamellen zijn ideaal wanneer u de lichtinval en privacy in uw woning zelf wilt bepalen. Bovendien geven ze een stijlvolle en strakke look.

In onze collectie hebben we lamellen van diverse materialen. Zo zijn er voor iedere interieurstijl passende lamellen. Daarnaast maken we de lamellen voor u op maat zodat ze perfect aansluiten. U vindt al onze lamellen op de website maar ook in onze showroom. Daar kunt u ze zelf bewonderen.

Lamellen kopen
Lamellen

Lamellen of jaloezieën?

Vaak worden lamellen en jaloezieën nog wel eens door elkaar gehaald. Het verschil zit hem in de richting van de stroken. Lamellen zijn verticaal en jaloezieën horizontaal. Met beide vormen van raambekleding kunt u zelf de hoeveelheid licht dat binnenvalt bepalen en daarmee ook de privacy. 

Dankzij de verticale lamellen zien de muren er vaak optisch hoger uit waardoor de ruimte er ook groter uitziet. Bovendien geven ze dankzij de neutrale kleuren een luxe uitstraling. Het voordeel van lamellen tegenover de horizontale jaloezieën is dat u de lamellen niet volledig hoeft te sluiten om zonlicht te weren.

Lamellen zijn stijlvol dankzij de natuurlijke uitstraling maar ook nog eens erg functioneel. U kunt privacy creëren en tegelijkertijd licht naar binnen laten vallen. Zo zit u niet in het donker maar de buitenwereld kan ook niet naar binnen kijken.

Houten lamellen

Net als onze andere raamdecoratie zijn onze lamellen ook in diverse materialen en verschillende kleuren verkrijgbaar. Houten lamellen zijn erg populair omdat ze een moderne maar huiselijke uitstraling hebben. Deze staan prachtig in bijvoorbeeld scandinavische en warme, huiselijke interieurstijlen.

Voor een klassieke look zijn kunststof lamellen zoals PVC lamellen een mooie optie. Deze zijn stevig en van goede kwaliteit. PVC is bovendien een materiaal dat eenvoudig te onderhouden is en ook goed tegen zonlicht en vocht kan. Ideaal als raambekleding.

lamellen kopen bij van zweden wonen
Aluminium lamellen

Aluminium lamellen worden ook vaak gekozen. Dit lichte maar stevige materiaal is ideaal voor lamellen en jaloezieën. Ze houden zonlicht goed tegen en werken daardoor isolerend. Bovendien staan ze strak en stijlvol.

We begrijpen maar al te goed dat het lastig kiezen is welk materiaal en welke kleur lamellen het beste in uw interieur zullen staan. Daarom helpen we u graag met een vrijblijvend interieuradvies. Onze deskundige adviseur kijken samen met u welke voorkeuren u heeft en wat het beste in uw woning zullen staan. Ook geven we u graag gratis kleurstalen mee zodat u kunt inschatten of de lamellen in uw interieur passen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Lamellen op maat

Wanneer u lamellen bij Van Zweden Wonen koopt, zullen onze specialisten uw verticale lamellen op maat maken. Zo weet u zeker dat deze perfect aansluiten op uw raam. Dit is vooral belangrijk bij verduisterende lamellen omdat er dan weinig tot geen licht via de zijkanten naar binnen kan vallen.

We hebben onze eigen werkplaats waar we de raambekleding voor u op maat maken. Hierdoor kunnen de op maat gemaakte lamellen snel bij u thuis leveren. Ook hangen we de lamellen voor u op. Zo blijven de lamellen gegarandeerd stevig en recht hangen en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wanneer u verticale lamellen bij Van Zweden Wonen koopt, bent u verzekerd van de volledige service. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door extra informatie en vrijblijvend advies te geven. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?