kasten op maat

Ensuite kasten op maat

Bent u op zoek naar een ensuite kast op maat? Dan bent u bij Van Zweden Wonen aan het juiste adres. Een ensuite kast op maat is een verrijking voor uw woning, omdat u de ruimte optimaal benut en knusser maakt door gedeelten af te sluiten. Voor die leuke jaren ’30 look krijgt u vervolgens opbergruimte terug. Win-win!

Behang kopen bij van Zweden Wonen
Arte behang kopen

Waarom een ensuite kast?

Met een ensuite kast kunt u een grote ruimte knusser maken door gedeelten af te sluiten. Extra fijn: naast een afscheiding geeft een ensuite kast natuurlijk ook veel opbergruimte. Een ensuite kast is de perfecte kast voor het showen van mooie spullen, maar de kasten kunnen indien gewenst natuurlijk ook met deuren worden gemaakt. Eén ding is zeker: het jaren ’30 gevoel komt door een ensuite kast helemaal terug.

Een ensuite kast volledig naar uw smaak

Een ensuite kast kan wat betreft de hoogte, breedte en diepte volledig op maat worden gemaakt. Hetzelfde geldt voor de afwerking: of u nu kiest voor houten handgrepen, grepen met een gietijzeren look, of bijvoorbeeld voor een bijzondere glas-in-lood schuifdeur: alles valt te realiseren. Met een ensuite kast zorgt u voor een gezellige en functionele verbinding tussen twee ruimten in uw huis.

John en Kay van Zweden
Arte behang kopen

De voordelen van een kast en suite

De voordelen van een kast op maat gaan verder dan het zelf bepalen van het design. Het lost ook problemen op die u veelal tegen zal komen als u op zoek bent naar een kast. Zo zal niet elke hoogte mooi uitkomen in uw woning. 

Een kast op maat zal daarentegen opgaan in uw interieur, waardoor u de ruimte die u heeft optimaal benut en er tegelijkertijd veel kastruimte voor terugkrijgt. Zeker in het geval van een ensuite kast is maatwerk noodzakelijk.

Ensuite kasten op maat kopen bij Van Zweden Wonen

Wanneer u uw ensuite kast op maat aanschaft bij Van Zweden Wonen bent u verzekerd van een hotel chique design en hoogstaande kwaliteit. Onze ervaren specialisten kunnen de kast van uw dromen voor u ontwerpen én installeren uw ideale kast bij u thuis.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is, advies nodig, of gewoon behoefte aan inspiratie? U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag! 

Heeft u op voorhand vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over het maken van een ensuite kast op maat? U kunt altijd contact met ons opnemen!

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?