Raamdecoratie

DUETTE® gordijnen

DUETTE® zonwering gordijnen zijn stijlvolle en functionele raambekleding. Ze hebben een dubbele geplisseerde stof en worden daardoor ook wel dupligordijnen genoemd. U kunt ze zowel van boven als van beneden (top down en bottom up) uitvouwen. Zo heeft u controle over de mate van privacy en de lichtinval.

DUETTE® zonwering staat bovendien luxe en strak in uw woning. Ze passen bij veel interieurstijlen en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Bij Van Zweden Wonen vindt u DUETTE® zonwering gordijnen van uitstekende kwaliteit. Bekijk het aanbod online of kom langs in de winkel. Daar hangen al onze DUETTE® jaloezieën op display.

Duette gordijnen raamdecoratie voor bij u in huis
Duette gordijnen raamdecoratie kopen voor in uw woonkamer

DUETTE ® dubbelplissé shades

DUETTE ® dubbelplissé shades, ook wel DUETTE® zonwering, hebben twee lagen stof die vouwen als een accordeon. Hierdoor ontstaat een unieke honingraatstructuur. De koorden zijn dankzij de dubbele stof minder zichtbaar en het gordijn is een stuk steviger. 

Ze lijken erg op plissé gordijnen maar het verschil tussen deze twee zit hem in het aantal stoflagen. Plissé gordijnen hebben er maar één en zijn daardoor minder verduisterend. Dankzij het top down bottom up systeem kunt u zelf eenvoudig bepalen hoever u de duette uitvouwt. Hiermee heeft u controle over uw privacy maar u kunt zo ook met de stand van de zon rekening houden.

De dupligordijnen worden gemonteerd aan het raam zelf. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor dakramen of een draai kiepraam. U kunt uw raam dan gerust open zetten zonder dat de raambekleding in de weg zit.

Verduisterende DUETTES® zonwering

Onze DUETTE® jaloezieën zijn verkrijgbaar in zowel semi-transparante als verduisterende stoffen verkrijgbaar. De semi-transparante DUETTE® zijn perfect voor in de woonkamer. Hiermee kunt u nog wel genoeg licht binnenlaten maar de buitenwereld kan niet naar binnen kijken. Zo behoudt u uw privacy zonder in het donker te zitten.

Voor de slaapkamer raden we de verduisterende duette gordijnen aan. Hiermee blijft uw kamer donker zodat u een goede nachtrust krijgt. Doordat de dupligordijnen direct aan het raam worden gemonteerd kan er ook geen licht aan de zijkanten doorschijnen.

Duette gordijnen raamdecoratie kopen voor bij u in de
slaapkamer
Duette gordijnen raamdecoratie voor bij u in de woonkamer

Naast de verschillende stof diktes zijn er nog vele kleuren opties. Lichte semi-transparante DUETTE® zonwering geven een luchtige en warme sfeer in huis. Wanneer u voor verduisterende DUETTE® jaloezieën kiest is een donkere tint mooi. Dit staat bovendien modern en luxe.

Twijfelt u over de kleur of soort DUETTE® zonwering? Onze specialisten geven u graag een vrijblijvend interieuradvies. Hierbij kijken ze naar uw wensen en interieur smaak om zo de perfecte DUETTE® dubbelplissé shades voor u te vinden. U kunt ook gratis kleurstalen aanvragen om in te schatten hoe ze in uw woning zullen staan.

DUETTE® zonwering op maat

Wanneer u uw DUETTE® jaloezieën op maat wil laten maken bent u bij Van Zweden Wonen aan het juiste adres. We maken uw nieuwe DUETTE® dubbelplissé shades perfect voor u op maat zodat deze perfect aansluit op uw raam. Twijfelt u over afmetingen? Wij kunnen bij u langs komen voor de inmetingen. 

Daarnaast installeren we de op maat gemaakte DUETTE® jaloezieën bij u thuis. Zo bieden we u de volledige service. Het monteren van de dupligordijnen kan op meerdere manieren. Met een kliksysteem of door ze vast te schroeven.

Benieuwd naar onze DUETTE® jaloezieën of heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de raambekleding en al uw vragen beantwoorden.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?