Gordijnen

Vitrages

Bent u op zoek naar sfeervolle gordijnen die genoeg daglicht doorlaten? Dan zijn vitrages perfect. Deze gordijnen zijn gemaakt van een dunne stof en worden ook wel glasgordijnen genoemd. Ze weren fel zonlicht maar laten nog voldoende licht doorschijnen zodat u niet in het donker zit. 

Vitrage wordt vaak in de woonkamer opgehangen. Maar ook in de slaapkamer in combinatie met verduisterende gordijnen staat vitrage erg sfeervol en luxe. Bij Van Zweden Wonen hebben we een breed aanbod aan vitrage gordijnen van hoge kwaliteit. Bekijk onze collectie online of in onze showroom.

Vitrages bij van Zweden Wonen
Vitrages kopen in een winkel

Vitrage gordijnen

Wanneer u de inkijk van buitenaf wilt verminderen maar niet per sé volledig privacy nodig hebt, zijn vitrages een mooie optie. Het grote voordeel van vitrage is dat ze veel licht doorlaten maar tegelijk een stijlvolle toevoeging zijn aan uw interieur. Bovendien past vitrage bij veel interieurstijlen en zijn ze eenvoudig te combineren met overgordijnen.

Vitrage wordt vaak gekozen in een lichte kleur en vooral witte vitrages zijn erg populair. Deze geven een licht en fris gevoel aan de ruimte en u kunt ze makkelijk bij andere kleuren gordijnen ophangen. Voor een chique en uniek effect kunt u voor donkere of zelfs zwarte vitrage kiezen.

Het kiezen van de juiste vitrage kan lastig zijn. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze. Zo kunt u een gratis interieuradvies aanvragen waarmee u de perfecte vitrage gordijnen zal vinden. Onze adviseurs zullen meedenken over de kleuren, texturen en lengte van uw vitrage.

Vitrage op maat

Er zijn verschillende soorten vitrage. Bij Van Zweden Wonen kunt u kant en klare vitrage gordijnen kopen maar ook op maat laten maken. Ieder raam heeft natuurlijk andere afmetingen en voor het mooiste resultaat kunt u het beste vitrage kopen die perfect past.

Bij het op maat laten maken van uw vitrage kunt u een aantal voorkeuren doorgeven. Zo kunt u bij deze gordijnen ook kiezen uit verschillende soorten plooien: een enkele, een dubbele of een wave. Houdt er rekening mee dat bij een dubbele plooi extra stof nodig is.

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw gordijnen netjes en zorgvuldig op maat worden gemaakt. Doordat we een eigen werkplaats hebben zullen de vitrages ook snel klaar zijn. Vervolgens zullen we uw op maat gemaakte vitrage gordijnen bij u thuis ophangen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Vitrages kopen

Vitrage kopen

Vitrage gordijnen worden vaak gecombineerd met overgordijnen of inbetween gordijnen. Zeker in de slaapkamer is de combinatie van meerdere gordijnen een stijlvolle toevoeging. Overdag valt er met de vitrage genoeg licht binnen. ‘s Avonds heeft u alle privacy en verduistering voor een fijne nachtrust.

Voor nieuwe gordijnen en vitrages met een luxe uitstraling en hoge kwaliteit bent u bij Van Zweden Wonen aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruim aanbod vitrage gordijnen waarmee u het interieur van uw woon- of slaapkamer helemaal afmaakt.

Twijfelt u over de juiste vitrage? Kom langs in onze showroom. Daar kunt u de gordijnen zelf bekijken. Indien u advies of hulp nodig heeft helpen onze medewerkers u graag. Ze kunnen u alles vertellen over de gordijnen zodat u de juiste keuze maakt.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?