kasten op maat

Hoogwaardige kwaliteit draaideurkasten op maat

Draaideurkasten zijn toe te passen voor verschillende doeleinden. Zo is een draaideurkast ideaal om kastruimte te kunnen creëren in de slaapkamer, zodat u genoeg ruimte heeft voor uw kleding. Ook op kantoren worden dit soort kasten vaak gebruikt om spullen op te bergen.

Een draaideurkast lijkt op een standaard kast, maar door middel van scharnieren kunnen de deuren opendraaien. Wilt u een kast die u kunt gebruiken in een kleine ruimte? Dan kunt u beter een kijkje nemen bij onze schuifdeurkasten of onze andere kasten op maat

Luxe draaideurkasten op maat kopen voor bij u in de woonkamer en slaapkamer
De voordelen van een schuifdeurkast op maat voor bij u thuis

Schuifdeurkast op maat

 Wij zetten de voordelen voor u op een rij: 

 • Relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld een inloopkast;
 • Onze draaideurkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen;
 • In tegenstelling tot een schuifdeurkast kunt u alle deuren tegelijk openen;
 • Eén of meer deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een slot;
 • Extra opties, zoals een kledingkast met spiegel, zijn mogelijk;
 • Op maat: zelf de maat en indeling bepalen. Of wilt u meerdere kasten naast elkaar?;
 • Een exclusieve en luxe uitstraling.

Kledingkast met draaideur voor uw slaapkamer

Op zoek naar een nieuwe kast waar u al uw kleding, schoenen en accessoires in kunt opbergen? De kledingkast is één van de basis meubels in uw slaapkamer. Met een draaideurkast is al uw kleding in één blik overzichtelijk! U kunt in makkelijk de deuren openen en uw collectie bekijken.

Met een draaideurkast creëert u veel opbergruimte. Voordat u een kledingkast op maat laat maken, is het belangrijk om na te denken over de indeling van de kast. Wilt u uw kleding neerleggen of wilt u het juist kunnen ophangen? Het meest ideale is natuurlijk een combinatie van legruimte en een hanggedeelte. Stel jouw perfecte draaideurkast samen!

Een kledingkast met draaideuren op maat kopen bij van Zweden Wonen voor bij u in de slaapkamer
Metalen draaideurkast op maat voor bij u op kantoor

Metalen draaideurkast voor uw kantoor of thuiswerkplek

Toe aan een nieuwe kast voor op kantoor? Alle draaideurkasten kunt u volledig laten aanpassen aan uw eigen voorkeuren en zelfs aan de behoeften van uw personeel. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en materialen. Zelfs de indeling kunt u zelf bepalen!


Voor het opbergen van kantoormateriaal wordt vaak gekozen voor een draaideurkast. Deze bestaat uit stevige materialen, zoals een stalen kast of een metalen archiefkast. De deuren van een stalen draaideurkast kunnen vaak op slot, zodat uw spullen veilig achter slot en grendel liggen.

Een draaideurkast kopen bij Van Zweden Wonen

Wij ontwerpen uw draaideurkast op maat. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige materialen, waardoor uw kast stevig blijft en u er jarenlang van kunt genieten. Ook zorgen wij voor een luxe uitstraling. De kast wordt gebruiksklaar geleverd. Bekijk onze collectie in onze webshop of kom langs in onze ruime showroom van 2500m2. 

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende soorten kasten in ons assortiment? Of wilt u een kast op maat laten maken? Onze interieuradviseurs helpen u gratis bij het maken van de juiste keuze. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Inloopkast van draaideuren op maat kopen bij van Zweden Wonen

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

  Hoe kunnen wij u
  thuis laten voelen?