Raamdecoratie

Vouwgordijnen

Ga voor luxe en unieke raambekleding met onze vouwgordijnen. Bij Van Zweden Wonen hebben we een breed aanbod aan vouwgordijnen van diverse materialen en verschillende kleuren. Ga voor een licht, transparant vouwgordijn of voor een modern, donker vouwgordijn.

U kunt uw vouwgordijn op maat laten maken bij ons. Zo bent u verzekerd dat het gordijn perfect aansluit op uw raam. Bovendien zijn onze vouwgordijnen gemaakt van hoge kwaliteit stoffen. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw gordijnen.

Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk al onze vouwgordijnen online of kom langs in onze showroom onze met eigen ogen te bewonderen.

Vouwgordijnen voor luxe raambekleding in uw woning
Vouwgordijnen worden bij van Zweden Wonen op maat gemaakt voor uw huis

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen worden, net zoals de naam al zegt, opgevouwen als u deze omhoog haalt. Dit geeft een modern en luxe effect aan uw woning. Met het vouwsysteem kunt u eenvoudig zelf bepalen hoever u het gordijn omhoog wilt hebben. Hiermee regelt u zelf de lichtinval en mate van privacy in huis.

De standaard maten van kant en klare vouwgordijnen passen niet op ieder raam. Daarom kunt u uw nieuwe vouwgordijnen bij Van Zweden Wonen op maat laten maken. U kunt bij ons terecht voor de volledige service. We doen voor u de inmeting, maken de gordijnen op maat en installeren de gordijnen bij u thuis.

Doordat we een eigen werkplaats hebben waar we de gordijnen op maat maken, kunnen we uw nieuwe vouwgordijnen snel bij u thuis leveren. Onze medewerkers zijn professionals met jarenlange ervaring. Zo maken we uw gordijnen netjes en zorgvuldig op maat voor het mooiste resultaat.

Meer weten over de maatwerk service? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen.

John en Kay van Zweden
Vouwgordijnen als verduisterende raamdecoratie in uw slaapkamer of badkamer

Vouwgordijnen verduisterend

In onze collectie vouwgordijnen vindt u verschillende stoffen en kleuren waar u uit kunt kiezen. Zo hebben we semi-transparante en verduisterende vouwgordijnen in huis. Semi-transparante vouwgordijnen hebben een transparante lichtdoorlatende stof die net dik genoeg is waardoor niet iedereen naar binnen kan kijken. Zo heeft u een mooie lichtinval in huis en tegelijkertijd privacy.

Voor uw slaapkamer is een vouwgordijn van een verduisterende stof aan te raden. Overdag kunt u het gordijn omhoog halen zodat u een mooie lichtinval heeft maar met het gordijn naar beneden blijft uw kamer donker genoeg voor een fijne nachtrust.

Onze vouwgordijnen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo is er zeker een vouwgordijn dat perfect aansluit op uw interieur. Ga voor lichte vouwgordijnen zoals beige of wit voor een luchtig effect of ga voor een mooie kleur voor een unieke look. Onze vouwgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen waardoor de kleur altijd goed tot zijn recht komt. 

Twijfelt u over de kleur? We geven u graag gratis kleurstalen mee zodat u kunt zien hoe het gordijn in uw woning zal staan. Voor extra hulp bieden we ook gratis interieuradvies. Onze specialisten kijken dan samen met u en uw wensen welke vouwgordijnen het beste in uw interieur zullen staan. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken

Onze specialisten helpen u graag voor interieuradvies

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?