Raamdecoratie

Versus: De revolutionaire combinatie gordijn

Zit je in een tweestrijd tussen een lichtdoorlatend en een verduisterend gordijn? Dan heb je de oplossing in Versus! Dit innovatieve wavegordijn combineert transparante stof met ingebouwde lamellen, waardoor het zowel functioneel als stijlvol is. Verkrijgbaar bij één van Nederlands toonaangevende interieurwinkels, van Zweden Wonen in Den Haag!

Licht en Donker in Harmonie

Het unieke Versus gordijn is een baanbrekend raamdecoratie product van Toppoint. Dit zogenaamde “tussenin” gordijn heeft in de stof ingewerkte verduisterende lamellen. Hiermee geniet je overdag van prachtig gefilterd licht voor een sfeervolle ruimte, maar tover je het in een handomdraai om tot een donker gordijn. De lamellen in de stof zijn vergelijkbaar met de bekende lamellen die je bedient met een ketting. Hierdoor open je ze volledig, gedeeltelijk of sluit je ze volledig. Precies zoals jij dat wilt.

Versus gordijnen bij van Zweden Wonen
Versus gordijnen bij van Zweden Wonen

De ultieme plooivorm

Wie zegt dat perfectie niet bestaat? Het Versus gordijn bewijst het tegendeel met zijn ultieme plooi. Gemaakt met de royale en stijlvolle Wave-plooi, hangt dit gordijn altijd prachtig strak met een gelijkmatige golfbeweging. De Versus wordt gemaakt van kamerhoge transparante gordijnstoffen, met keuze uit 25 verschillende stoffen en ongeveer 500 kleuren. Een scala aan opties dus, om het ideale gordijn voor jouw interieur te vinden!

Toonbeeld van vernieuwing

Wat dit nieuwe raamdecoratieproduct kenmerkt, is de technologie – het is een toonbeeld van vernieuwing. Nooit eerder was er een gordijn dat zowel verduistering bood als licht doorliet. Of een “tussenin” gordijnstof met geïntegreerde lichtdichte lamellen. De afwerking van dit innovatieve gordijn is ook zeer doordacht. Zo zijn de lamellen lichtdicht en aan de onderkant afgerond, zodat er geen scherpe hoeken zijn die de stof kunnen beschadigen. Een band met drukknopen houdt de lamellen netjes op hun plaats.

Versus gordijnen bij van Zweden Wonen
Versus gordijnen bij van Zweden Wonen

Veelzijdig Versus gordijn, geschikt voor vochtige ruimtes en kantoren

Het Versus gordijn is uitermate veelzijdig. Het kan worden opgehangen in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer, en is ook ideaal voor kantoren dankzij de strakke uitstraling en de combinatie van transparante en verduisterende stoffen. Wist je dat je voor de Versus ook brandwerende stof kunt kiezen? Dit is vaak een vereiste voor bedrijfs- en openbare ruimtes.

Jouw Versus gordijn in 3 stappen:

  • Selecteer jouw favoriete “tussenin” gordijnstof en lamelkleur uit de uitgebreide Toppoint-collectie
  • Kies de plooibreedte, 89 mm of 127 mm
  • Kies de rails die bij jouw interieur past

Vind je het moeilijk om te kiezen? 

Geen zorgen, onze stylistes staan voor je klaar met gratis interieuradvies.

Exclusief Maatwerk

Het Versus gordijn wordt altijd op maat gemaakt. Onze coupeuses stellen het gordijn zorgvuldig samen volgens jouw specificaties. Met de kwaliteit van Toppoint, inclusief bijpassende rails en lamellen, ben je verzekerd van langdurig plezier van dit unieke gordijn.

Versus gordijnen bij van Zweden Wonen
Velours gordijnen kopen op maat bij van Zweden Wonen

Het veelzijdige Versus gordijn, bij van Zweden Wonen

Ervaar dit innovatieve gordijn zelf bij van Zweden Wonen in Den Haag. Breng een bezoek, geniet van een kopje koffie met wat lekkers en laat je inspireren door onze woonwinkel. Heb je hulp nodig? Dan staan we klaar met gratis en persoonlijk interieuradvies.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?