De mooiste merken

Meubels

Meubels kopen 

Van kasten tot tafels en van banken tot bureaus: voor uw complete woninginrichting kunt u terecht bij Van Zweden Wonen. U kunt alle meubels makkelijk bekijken in de webshop.

Op zoek naar die lekkere fluffy bank, fijne tafel of mooie hanglamp? Scrol op uw gemak door het assortiment van de mooiste luxe merken. Ook voor accessoires zoals kandelaars, kunstbloemen, vazen, spiegels en kussens kunt u bij ons terecht. 

Eicholtz meubels kopen

PTMD

Het merk PTMD is direct te herkennen aan de stoere, sobere en sfeervolle elementen die in alle producten terugkomen. PTMD maakt stijlvolle meubels, lampen, potten, wanddecoratie en accessoires. Door de natuurlijke kleurstelling en de kleuren die elkaar complementeren geeft u uw interieur karakter en bewaart u tegelijkertijd de rust.

De PTMD meubelen passen perfect in een industrieel interieur. Laat u vooral verrassen door de stijlvolle collecties!

PTMD meubels kopen
Eicholtz meubels kopen

Eichholtz

Een meubelmerk waarmee u effectief uw volledige woning kunt inrichten is Eichholtz. De meubelcollecties zijn van hoge kwaliteit en zorgen altijd voor een warme en sfeervolle ambiance. Alle meubels worden intern ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Er zijn een aantal Eichholtz klassiekers, maar er worden elk jaar nieuwe collecties toegevoegd om het assortiment te vernieuwen. Extra aantrekkelijk: het merendeel van de producten zijn voorraadproducten, waardoor Eichholtz de producten binnen 10 werkdagen aan u kan leveren. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe meubels.

Meubels kopen bij Van Zweden Interieur

Retourneren

Daarnaast heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en daarna nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt in dit geval het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, teruggestort. Alleen de kosten voor de retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. 

Bezoek de showroom

Mocht u onze meubels in het echt willen bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Den Haag. We willen u er wel op wijzen dat wij lang niet ons complete assortiment meubels in de showroom tentoon hebben staan. Daarom raden wij u aan om een online bestelling te plaatsen. 

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?