vloeren bij van zweden wonen

Carpetten

Als u op zoek bent naar een zacht, warm kleed voor op de vloer voldoet een carpet aan al uw eisen. We hebben prachtige carpetten van hoogwaardige kwaliteit in het assortiment. De carpetten van Van Zweden Wonen geven uw huis een luxe en chique uitstraling.

Carpetten kopen voor bij u in huis
Carpet kopen voor bij u in de woonkamer

Wat is een carpet?

Een carpet is een (hoogpolig) vloerkleed dat een deel van de vloer bedekt. Het is dus niet hetzelfde als vloerbedekking. Een mooi design vloerkleed kan uw (woon)kamer direct een andere look geven. Dus of u nu een nieuw huis wilt stylen of verandering wilt aanbrengen in uw huidige woning: investeren in een mooi carpet is altijd een goed idee.

Een mooi carpet voor elke ruimte in uw huis

Een mooi vloerkleed kan een aanvulling zijn in vrijwel elke ruimte. Een hoogpolig carpet zorgt voor een gezellige, knusse sfeer in de woon- of slaapkamer. U zakt er helemaal in weg. Een laagpolig vloerkleed is vlakker en laat zich makkelijker schoonmaken. Zo heeft elke poolhoogte voor- en nadelen waar u rekening mee kunt houden bij het maken van uw keuze.

Carpet kopen voor in de eetkamer
Carpet kopen voor in de slaapkamer

Een carpet kopen bij Van Zweden Wonen

Wilt u onze collecties carpetten in het echt bewonderen? U bent van harte welkom in onze showroom! Onze stylisten helpen u graag in de zoektocht naar het perfecte carpet voor in uw interieur. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om het aanbod op de website te bekijken en een online bestelling te plaatsen. 

Heeft u behoefte aan een persoonlijk interieuradvies? U kunt een gratis advies aanvragen bij Van Zweden Wonen! Onze stylisten geven u graag advies op maat.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?