Gordijnen

Velours gordijnen

Op zoek naar gordijnen die luxe en warmte uitstralen? Dan passen velours gordijnen perfect bij uw stijl. Velours, ofwel velvet of fluweel, voelt lekker zacht aan zorgt direct voor een fijne sfeer in uw huis. Lichtdoorlatend of juist verduisterend: met velours gordijnen kunt u alle kanten op.

Velours is weer helemaal in. Van velours eetkamerstoelen tot chique velvet fauteuils: de zachte en rijke stof heeft een luxueuze uitstraling. De stof wordt gemaakt van katoen of zijde dat in opstaande lusjes wordt geweven. Deze lusjes worden doorgesneden, waardoor kleine haartjes ontstaan. Die zorgen voor die zachte, fluwelen look waar we zo gek op zijn. De haartjes voelen niet alleen zacht aan, maar geven ook een bijzondere glans.

Velours gordijnen kopen voor luxe en warmte bij u in huis
Duurzame luxe velours gordijnen kopen voor bij u in de slaapkamer en woonkamer

Duurzame luxe

Onze velours gordijnen zijn duurzaam, vanwege de hoge slijtvastheid van de stof. De kans op haaltjes, lussen of pilling is heel klein. (Dus mocht uw kat besluiten eens in de gordijnen te klimmen, dan is de kans groot dat u daar niets van zal zien!)

De kwalitatieve fluwelen gordijnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Populaire kleuren zijn bijvoorbeeld oud roze, okergeel, donkerblauw of zwart. De kleur verandert wanneer over de stof wordt geaaid. Dit geeft velours gordijnen die prachtige kleurdynamiek en luxe uitstraling. 

Of u nu kiest voor een neutrale kleur zoals taupe of ecru of gaat voor een kleur als roze of terracotta: een velours gordijn geeft elke ruimte een luxueuze, warme uitstraling.

Dikke velours gordijnen

Velours gordijnen zijn niet alleen eyecatchers in uw interieur. De stof heeft meer voordelen. Doordat de stof best dik is, heeft het namelijk een isolerende werking. Een donker velours gordijn is daarnaast al snel verduisterend. Perfect voor een hotel-chique slaapkamer dus. Kiest u voor een lichtere kleur? Dan kunt u de gordijnen altijd met een verduisterende stof laten voeren. 

Nog een voordeel is dat de gordijnen geluiddempend zijn en kunnen zorgen voor een aangename akoestiek. Twijfelde u nog over de aanschaf van een velours gordijn? Dan kunt u nu hopelijk de knoop doorhakken. 

Dikke luxe velours gordijnen kopen die geluiddempend zijn
Velours gordijnen kopen op maat bij van Zweden Wonen

Velours gordijnen op maat

Onze medewerkers komen graag bij u op locatie om de ramen in te meten en u advies te geven. Heeft u een mooie velours stof gekozen? Dan maken wij de velvet gordijnen zo snel mogelijk voor u op maat én komen we ze ophangen. Het grootste gedeelte van onze raambekleding kunnen we binnen vijf werkdagen aanleveren, omdat we werken met een eigen atelier. We beloven u altijd een mooi en passend eindresultaat!

Gordijnen velours in onze showroom

Benieuwd naar onze verschillende velours gordijnen? U bent van harte welkom in onze showroom in Den Haag! Hier kunt u ons assortiment gordijnen in het echt ervaren. In de showroom lopen stylistes rond die u breed kunnen adviseren. Zien we u binnenkort bij van Zweden Wonen?

Kom naar de showroom van van Zeden Wonen voor alle mogelijkheden betreffende velours en gordijnen

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?