Raamdecoratie

Plisse gordijnen

Plissé gordijnen zijn een moderne en luxe raamdecoratie. De stof van een plisse gordijn is opgevouwen als een accordeon. Hierbij kan de stof zich opvouwen naar boven en naar beneden (top down en bottom up). Hiermee kunt u zelf de privacy bepalen.

Plissé gordijnen geven veel sfeer aan uw interieur. Ze zijn vaak semi transparant waardoor ze nog wel wat licht naar binnen laten vallen, maar ook afscherming bieden. Bij Van Zweden Wonen hebben we een ruim aanbod aan plissé gordijnen in verschillende kleuren. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in de winkel.

Plisse gordijnen luxe raamdecoratie kopen voor in uw woonkamer
Plisse gordijnen raamdecoratie kopen voor in uw woning

Plisse gordijn als modern type raamdecoratie

Zoekt u naar moderne raamdecoratie? Wellicht zijn plissé gordijnen wel iets voor u. Plissé gordijnen hangen strak tegen uw ramen aan en u kan zelf bepalen hoever u het gordijn wilt uitvouwen. Bovendien zijn onze plissé gordijnen gemaakt van een stevige stof waardoor ze goed hun vorm behouden.

Plisse gordijnen zijn ideaal in de woonkamer en keuken, maar ook op zolder aan uw dakraam zijn ze zeer geschikt. Doordat de gordijnen aan het raam worden vastgemaakt kunt u klap- en dakramen gewoon nog openmaken zonder dat er een gordijn in de weg zit.

Plissé gordijnen worden vaak door de war gehaald met DUETTE® shades. Het verschil tussen deze gordijnen zit hem in de stof. Een DUETTE® shade bestaat uit een dubbele stof en plissé uit één laag stof. Door de dubbele laag in een DUETTE® shade heeft deze een isolerende werking. 

Twijfelt u tussen verschillende soorten raamdecoratie? Onze specialisten helpen u graag. Met een gratis interieuradvies vertellen we u graag meer over de raambekleding en welke het beste in uw woning past.

Plisse gordijnen in alle kleuren en maten, de specialisten helpen u graag met interieuradvies

Plisse gordijnen op maat

Bij Van Zweden Wonen maken we uw plisségordijnen op maat zodat ze perfect aansluiten op uw ramen. De standaard maat van kant en klare plissé gordijnen sluit niet op ieder raam goed aan en bij een plissé gordijn is het belangrijk dat dit wel het geval is.

In onze eigen werkplaats maken onze specialisten uw plissé gordijn perfect op maat. Twijfelt u over de maten? Wij helpen u hier graag bij. Bovendien bieden we de volledige service door de op maat gemaakte gordijnen bij u thuis op te hangen. Zo weet u zeker dat ze recht en stevig aan uw raam hangen en heeft u daar geen omkijken meer naar.

Plisse gordijnen verduisterend

Plissé gordijnen kunt u zowel semi transparant als verduisterend krijgen. In de woonkamer of keuken zijn semi transparante gordijnen erg mooi, zeker in combinatie met overgordijnen als u toch iets meer verduistering wilt. Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal in de slaapkamer voor een heerlijke nachtrust.

In onze collectie vindt u de plissé gordijnen in diverse kleuren. Vraag gerust gratis kleurstalen aan om een beter beeld te krijgen van hoe de gordijnen in uw woning eruit kunnen zien. Maar u kunt ook de plissé gordijnen in onze showroom bekijken. Onze specialisten kunnen u daar ook meer informatie geven over de gordijnen.

Plisse gordijnen raamdecoratie voor verduisterend effect

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?