Wij maken het u makkelijk

Laat uw vloeren leggen door specialisten

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of kantoor? Bij Van Zweden Wonen bieden we niet alleen een ruim assortiment aan luxe vloeren, maar ook de beste service op maat. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons brede aanbod, kunnen onze specialisten de vloer perfect voor u leggen. Zo hoeft u niet op zoek naar een externe partij en heeft u er vanaf het moment van kiezen geen omkijken meer naar!

Gecertificeerd QuickStep Masters!
Lage arbeidstarieven!
Hongaarse punt van Zweden Wonen
Hongaarse punt vloeren van Zweden Wonen

Wij raden u aan om bij uw bezoek aan onze showroom de afmetingen van uw vloer mee te nemen, zodat wij u precies kunnen vertellen hoeveel vloer u nodig heeft. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw favoriete vloer direct besteld kan worden.

Onze selectie vloeren biedt voor elk wat wils, passend bij uw persoonlijke stijl en interieur. Ook onze deskundige stylisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Wilt u graag dat er met u wordt meegekeken? Dan kunt u altijd een gratis interieuradvies bij ons aanvragen!

Bezoek de showroom

We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken voor het bekijken en bestellen van uw nieuwe vloer. In onze showroom treft u de meest uitgebreide collectie vloeren van Nederland aan, waardoor u gegarandeerd een ontwerp vindt dat aan uw wensen voldoet. Wilt u ons binnenkort bezoeken? Maak dan nu hieronder een afspraak!

John en Kay van Zweden

Offerte aanvragen

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?