ontdek het merk

Ontdek de Wereld van BN Walls Behang

BN Walls, een gerenommeerd merk in de wereld van wandbekleding, heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd voor het produceren van prachtig behang. Dit merk BN Walls, geliefd bij velen, heeft de behangmarkt gezet met hun ongeëvenaarde ontwerpen en kwaliteit.

Collecties van BN Walls

Het BN Walls assortiment is ontzettend populair en breed met verschillende collecties zoals de Dimensions by Edward, Grand Safari, Rivièra Maison, en meer. Elk van deze collecties vertelt een uniek verhaal, geïnspireerd door de wereld om ons heen.

Dimensions by Edward

De Dimensions collectie van BN Walls, een samenwerking met Edward van Vliet, is een ode aan geometrische vormen en patronen. Het gebruik van gedempte, warme kleuren draagt bij aan de creatie van de juiste sfeer in elke ruimte.

Grand Safari

De Grand Safari collectie van BN Walls brengt de magie van de natuur naar je muren. Elk behangstuk in deze collectie is een echte blikvanger, met afbeeldingen van wilde dieren en exotische landschappen die een unieke ruimte creëren.

Rivièra Maison

De Rivièra Maison collectie van BN Walls vertegenwoordigt de essentie van een ontspannen, luxe levensstijl. Elk patroon is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en harmonie te creëren, waardoor je een bewust leven kunt leiden

BN Walls

Koop BN Walls Behang

Bij Van Zweden Wonen, kun je eenvoudig BN Walls behang kopen. Of je nu op zoek bent naar een grafisch behang, effen behang, of zelfs fotobehang, we hebben het allemaal. Elke BN Walls behangsoort biedt eindeloze opties om je interieur tot leven te brengen.

Van Zweden Wonen en BN Wallcoverings behang

BN Wallcoverings behang en Van Zweden Wonen hebben dezelfde passie voor vakmanschap en kwaliteit. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van behang van BN, waaronder de geliefde collecties zoals Zen, Panthera, en Cubiq.

Gemaakt in de Eigen Fabriek

Elk BN Walls behang wordt geproduceerd in hun eigen fabriek. Ze weten hoe belangrijk het is om elke muur te transformeren in een kunstwerk. Dit commitment aan vakmanschap maakt BN International tot een betrouwbare partner voor jouw interieurprojecten.

Collectie Zen

De Zen-collectie van BN Walls is ontworpen voor degenen die rust en kalmte waarderen. De subtiele patronen en zachte kleuren helpen om een serene sfeer te creëren in elke ruimte, van de woonkamer tot de kinderkamer.

Collectie Panthera

De Panthera-collectie van BN Walls brengt een gevoel van avontuur naar je interieur. De gedurfde patronen en diepe kleuren van dit behang zijn perfect voor het creëren van een statement muur.

Collectie Cubiq

Cubiq, de nieuwste collectie van BN Walls, is geïnspireerd door de jaren negentig. Het behang heeft geometrische vormen en patronen die een retro sfeer geven.

BN Walls

Gogh en Marcel Wanders

Bij BN Walls vind je collecties geïnspireerd door beroemde kunstenaars zoals Gogh en Marcel Wanders. Deze collecties brengen hun artistieke visie naar jouw muren, waardoor je de mogelijkheid hebt om je interieur te verfraaien met behang dat kunst vertegenwoordigt.

Een Brede Selectie Behangsoorten

Van vliesbehang tot fotobehang, bij Van Zweden Wonen heb je toegang tot een breed assortiment aan BN Wallcoverings behangsoorten. Of je nu een accentmuur wilt creëren of je hele huis wilt verfrissen, je zult het perfecte behang vinden om de juiste sfeer te creëren.

Conclusie

BN Walls behang is een geweldige manier om je muren te personaliseren en je huis te transformeren. Van klassiek tot modern, van gedurfd tot subtiel, er is altijd een BN Walls behang dat past bij jouw stijl en behoeften. Dus, waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog Van Zweden Wonen en ontdek de perfecte BN Walls behang voor jou!

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?