kasten op maat

Wasmachine kast op maat gemaakt

Het komt u vast bekend voor, een lelijke wasmachine met rondslingerend wasgoed in een veel te klein washok. Een wasmachine kast is ideaal om een washok efficiënt in te richten. Zo kunt u uw wasmiddel, wasverzachter en andere accessoires netjes uit het zicht bewaren. 

Een ander voordeel is dat u niet meer hoeft te bukken om de was in of uit de wasmachine te doen. Onze wasmachine kasten zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Wilt u zelf een kast samenstellen? Ook dat is mogelijk! 

Wasmachine kast op maat voor bij u in huis
Voordelen van een kast voor de wasmachine en de droger bij van Zweden Wonen

Kast voor wasmachine en droger: 7 voordelen

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een wasmachine én een droger tot hun beschikking. Dit zijn twee behoorlijke apparaten die veel ruimte in beslag nemen. Met een kast voor de wasmachine en de droger kunt u de ruimte in uw washok optimaal benutten. Maar er zijn meer redenen om een kast voor uw wasmachine te kopen.

De 7 grootste voordelen op een rij:

 • Uw wasmachine én de bijbehorende accessoires netjes opgeruimd;
 • Nooit meer bukken om de was te kunnen doen;
 • De kasten zijn zo ontworpen dat de machines makkelijk aan te sluiten zijn;
 • Slangen en stekkers zijn niet meer zichtbaar; 
 • Verschillende maten, kleuren en uitvoeringen;
 • De kast zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond; 
 • Stel uw eigen kast op maat samen! 
Een luxe en moderne kast op maat voor uw wasmachine en droger
Een washok wat er luxe en modern uitziet bij van Zweden Wonen

Dubbele wasmachine kast op maat

Samen met onze ontwerpers stelt u uw droomkast samen. Alles is door u zelf te bepalen, dus is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over de indeling van de kast. Heeft u een groot of een klein washok en wilt u deuren of lades? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Geef uw smaak, voorkeuren en wensen aan ons door. Wij zorgen er door het gebruik van hoogwaardige materialen voor dat uw kast een luxe uitstraling heeft en stevig blijft, zodat u er jarenlang van kunt blijven genieten. Opgeruimd staat netjes.

Wasmachine droger kast bestellen bij van Zweden Wonen

65 jaar geleden zijn wij begonnen als specialist in verf en behang. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste behangwinkels van ons land en zijn we ook gespecialiseerd in vloeren, raamdecoratie en kasten op maat. Met onze ervaring kunnen wij u volledig ontzorgen bij de inrichting van uw (nieuwe) huis! 

Bent u op zoek naar een wasmachine kast voor uw droger en wasmachine? Onze interieuradviseurs helpen u vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze of bij het samenstellen van de kast die perfect past bij uw persoonlijke situatie. 

Bekijk onze collectie in onze webshop of kom langs in onze showroom, waar u onze showmodellen met eigen ogen kunt bekijken. Heeft u vragen over onze producten of wilt u een afspraak inplannen met één van onze stylisten? Neem contact op, wij helpen u graag.

John en Kay van Zweden

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

  Hoe kunnen wij u
  thuis laten voelen?