Zakelijk

Externe stylistes

Op zoek naar een betrouwbare en dynamische partner in de interieurbranche? Bij Van Zweden Wonen bent u aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uitgebreid en tevreden klantenbestand, maar ook diverse voordelen voor stylisten en architecten.

Arte showroom
meetservice

Service

Wij nemen veel werk uit handen met onze eigen meetservice. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig de juiste maten opnemen voor uw projecten. Daarnaast hebben wij grote en exclusieve collecties waarmee u uw creatieve visie tot leven kunt brengen. Ook beschikken wij over de grootste Arte inspiration shop, waar u de nieuwste trends en stijlen kunt ontdekken.

Gebruik onze showroom voor uw klanten

Als stylist(e) of architect kunt u gebruikmaken van onze showroom met eigen klanten. Hier kunt u uw ontwerpen presenteren en samen met onze deskundige medewerkers tot de beste oplossingen komen voor uw klanten en projecten. Bovendien kunnen wij als Van Zweden Wonen uw gemaakte interieurplannen realiseren.

Kay Duim

Kwaliteit staat voorop, ook bij uitvoer en realisatie

Bij Van Zweden Wonen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze eigen behangers beschikken over een Arte certificaat en onze vloerenleggers beschikken over een QuickStep master diploma. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw projecten worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Ondersteuning en samenwerking

Kiest u voor een samenwerking met Van Zweden Wonen, dan profiteert u niet alleen van onze expertise en ondersteuning, maar ook van aantrekkelijke prijzen op onze producten en diensten. Zo kunt u uw klanten de beste kwaliteit bieden zonder concessies te doen aan uw eigen winstmarges.

John en Kay van Zweden

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare en dynamische partner in de interieurbranche? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken en uw carrière als stylist(e) of architect naar een hoger niveau te tillen.

Samenwerking aanvragen

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?