Ook voor de grotere projecten

Zakelijk

Van Zweden Wonen werkt graag
samen met opdrachtgevers in de zakelijke markt

We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de zakelijke markt! Heeft u een (vastgoed)project waar u vloeren, raambekleding, wandbekleding, kasten op maat of meubels voor nodig heeft? Dan is Van Zweden Wonen de juiste partner voor u.

Zakelijke projecten bij van Zweden Wonen
Vloer haarvisie

Van Zweden Wonen voor uw zakelijke klus

We werken al ruim 20 jaar voor grote projectontwikkelaars en vastgoedbeheerders. Tegenwoordig worden de meeste nieuwbouwprojecten voorzien van wandbekleding en een laminaat of pvc-vloer. In sommige gevallen wordt ook de raambekleding van tevoren door de eigenaar geregeld, zodat de woningen direct kant-en-klaar zijn. 

Dit soort projecten pakken wij graag aan. We ontzorgen de eigenaar en de vastgoedbeheerder en zorgen dat alles zo snel en secuur mogelijk wordt gerealiseerd. Met ons eigen team van behangers en vloerenleggers kunnen we supersnel schakelen en worden de projecten professioneel uitgevoerd. Niemand hoeft extern te worden ingehuurd.

Waarom samenwerken met Van Zweden Wonen?

Wanneer we een projectaanvraag krijgen hebben we alles in huis om het van A tot Z op te pakken. Van het verwijderen van het oude behang tot aan het sausen van de wanden: we doen alles zelf.

Daarnaast kopen wij rechtstreeks in bij de fabrieken, waardoor onze prijzen heel concurrerend zijn. We hanteren voor iedere projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder dezelfde prijs. U kunt ervan uitgaan dat wij heel transparant zijn. Dat vinden we wel zo eerlijk!

John en Kay van Zweden

Bekijk ons werk

Benieuwd naar de projecten die we eerder al hebben gerealiseerd?

Projectaanvraag

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?