ontdek het merk

Cole & Son behang

De collecties van Cole & Son bevatten enkele van de meest historische behangontwerpen ter wereld. Het merk werd in 1875 opgericht en vertegenwoordigt verschillende stijlen door de eeuwen heen. Het Cole & Son behang heeft onder andere in het Buckingham Palace en de Houses of Parliament gehangen. Dat zegt al genoeg over de luxe uitstraling en de bijzondere prints die het merk door de jaren heen heeft ontwikkeld.

De prijzen van Cole & Son behang variëren van 60 tot 800 euro per rol, dus ook als je geen royal bent kun je je muren met het behang versieren. Het behang van Cole & Son is een eye-catcher in iedere ruimte. Het behang is van hoge kwaliteit en de prints en collecties zijn stuk voor stuk origineel en vernieuwend. In de huidige collecties van het merk zie je de lange en betekenisvolle geschiedenis van Cole & Son terug.

Cole and Son behang kopen voor in de slaapkamer
Cole and Son Behang

Cole and Son behang bij Van Zweden Wonen

Bent u benieuwd naar de bijzondere collecties van Cole & Son? Laat u verrassen door dit mooie merk! U kunt de Cole & Son collecties in het echt bewonderen in onze showroom in Den Haag. Onze stylistes helpen u graag in de zoektocht naar het perfecte behang voor op uw muren. Zien we u binnenkort bij Van Zweden Wonen?

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?