Gordijnen

Linnen gordijnen

Linnen gordijnen geven een lichte en luchtige uitstraling aan uw woning. Dankzij de lichte kleuren en materiaal creëert u eenvoudig een natuurlijke uitstraling. Bovendien passen linnenlook gordijnen bij vele interieurstijlen. Of u nu een scandinavisch, modern of landelijk interieur heeft. Linnen gordijnen staan altijd prachtig.

Bij Van Zweden Wonen hebben we luxe en moderne gordijnen van linnen in ons assortiment. Deze kunnen we bovendien op maat laten maken. Vind uw nieuwe gordijnen in onze webshop of kom langs in de winkel.

Linnen gordijnen

De voordelen van linnen gordijnen

Linnen gordijnen zijn gemaakt van een duurzame stof die ook veel sterker is dan katoen. Hierdoor gaan uw linnen gordijnen jarenlang mee en blijven ook lang mooi. Het mooie, natuurlijke materiaal zorgt daarnaast voor een authentieke look. 

Linnen is een dunne, lichtgewicht stof waardoor er veel natuurlijk licht kan binnenvallen maar hierdoor zijn de gordijnen ook eenvoudig op te hangen. U vindt linnen gordijnen in vele tinten. Kies voor warm beige, of koel taupe. Gordijnen van linnen geven dankzij de structuur ook een robuuste uitstraling. Hierdoor staan ze ook mooi in een stoer of modern interieur. 

Twijfelt u over de kleur linnen of structuur? Onze adviseurs helpen u graag. Vraag een vrijblijvend interieuradvies aan. Samen met u kijken we welk gordijn het beste past in uw ruimte en interieur.

Linnen gordijnen kant en klaar of op maat

Wanneer u nieuwe linnen gordijnen wilt kopen kunt u kiezen uit kant en klaar gordijnen of gordijnen op maat. Niet ieder raam heeft dezelfde afmetingen natuurlijk en een gordijn dat perfect aansluit op uw raam staat het mooist. 

Geef de afmetingen van uw raam aan ons door en wij zorgen dat uw linnen gordijnen op maat worden gemaakt. Twijfelt u over de afmetingen, dan helpen onze specialisten u graag. Zo bent u verzekerd dat uw gordijnen perfect passen en aansluiten op uw raam.

Bij Van Zweden Wonen hebben we een eigen werkplaats waar onze professionals de gordijnen zelf op maat maken. Hierdoor zullen uw gordijnen snel klaar zijn. Ook hangen we de gordijnen voor u op.

Gordijnen van linnen stof

Linnen gordijnen verduisterend

Linnen gordijnen werken niet verduisterend. Wilt u wel een verduisterend effect? Kies dan voor een verduisterende voering. Of combineer ze met verduisterende gordijnen of inbetween gordijnen. Heeft u al verduisterende gordijnen hangen? Dan kunt u ook linnen gordijnen toevoegen. 

Linnen gordijnen laten mooi licht naar binnen vallen maar geven ook nog wat privacy doordat ze dikker zijn dan vitrages. Vaak kiezen mensen voor linnen gordijnen voor in de woonkamer, al staat het ook prachtig in de slaapkamer.

Bekijk onze collectie linnen gordijnen op onze website. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?