Raamdecoratie

Shutters

Wanneer u naar luxe en stijlvolle raamdecoratie zoekt zijn shutters een mooie optie. Onze sfeervolle shutters zijn geschikt voor iedere ruimte en interieurstijl. Bovendien zijn ze de ideale zonwering op warme dagen. 

Met shutter gordijnen kunt u eenvoudig zelf de lichtinval en privacy regelen door de stroken in de gewenste stand te zetten. Daarnaast staan ze door het design erg luxe in uw woning. Bij Van Zweden Wonen hebben we een ruim aanbod aan shutters in diverse kleuren die we bovendien voor u op maat kunnen maken. 

Benieuwd naar onze collectie? In onze showroom hebben we alle shutters op display. Daar kunt u ze met eigen ogen bekijken en zo de beste keuze maken voor uw woning.

Shutters kopen
Shutters op maat

Shutters op maat

Shutters geven het mooiste effect als ze perfect op maat gemaakt zijn. Bij Van Zweden Wonen maken onze ervaren medewerkers uw shutters precies op maat zodat deze goed aansluiten op uw ramen. 

Onze shutters passen op verschillende typen ramen en speciale raamvormen. Heeft u een schuin raam? Hiervoor zijn shutters ideaal aangezien we ze voor schuine ramen ook perfect op maat kunnen maken. Zo weet u zeker dat de raambekleding mooi aansluit met een luxe en stijlvol resultaat.

Bij het aankopen van uw nieuwe shutters bieden wij de volledige maatwerk service. U hoeft alleen uw favoriete shutters uit te kiezen en wij regelen de rest. Twijfelt u over de afmetingen? Bij de inmeting helpen we u ook zodat de shutters gegarandeerd passen op uw ramen

Vervolgens maken we de shutters in onze eigen werkplaats op maat. Hierdoor kunnen we ze snel bij u thuis leveren. Ook de montage en installatie van de shutters doen we voor u.

Shutters kopen
Houten shutters

Houten shutters

Vaak bestaat er nog wat verwarring tussen shutters en jaloezieën. Het grote verschil is dat bij shutters stroken in een luik gemonteerd zitten en jaloezieën met koorden vastzitten die u kunt optrekken. Daarnaast kunt u de shutters met een stang bedienen als u ze open of dicht wilt klappen. Bij jaloezieën doet u dit met een koord.

In onze collectie vindt u shutters van verschillende materialen. Een populaire keuze zijn de shutters gemaakt van hout. Deze hebben een luxe, maar huiselijke uitstraling die in vele interieuren mooi staat. Bovendien zijn ze stevig en blijven goed in vorm.

Daarnaast hebben we kunststof shutters die een moderne en stijlvolle look hebben. Dankzij het kunststof materiaal zijn de shutters bestendig tegen zon en blijven ze mooi in vochtige ruimtes.

Twijfelt u over de kleur en het materiaal van de shutters? Bij Van Zweden Wonen helpen onze interieurspecialisten u graag bij het maken van een keuze. Met ons vrijblijvende interieuradvies kijken we welke shutters goed passen bij uw interieurstijl en voorkeuren.

Kuntstof Shutters

Shutters raamdecoratie kopen

Shutters als raambekleding zijn een mooie toevoeging aan uw woning. Ze staan stijlvol en zijn ook nog eens erg functioneel. Bent u op zoek naar shutters van hoge kwaliteit? Bij Van Zweden Wonen hebben we een uitgebreid assortiment aan luxe shutters van de beste merken. 

Uw nieuwe shutters maken wij op maat voor u en we installeren ze bij u thuis. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe maatwerk shutters? Bekijk onze collectie shutters op de website of kom langs in de winkel. Daar kunt u ook voor meer informatie over de shutters bij onze medewerkers terecht.

Voor meer informatie en vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag en helpen u bij het vinden van de perfecte raambekleding.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?