kasten op maat

Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten zijn de ideale opbergplekken wanneer u minder ruimte heeft. Met het schuifdeursysteem hoeft u geen rekening te houden met de deuren die nog openslaan. Zo kunt u veel spullen opbergen en behoudt u een net resultaat door de kast af te sluiten met de schuifdeuren.

Bij Van Zweden Wonen ontwerpen we uw schuifdeurkast op maat. Hiervoor gebruiken we materialen van de allerbeste kwaliteit, waardoor uw kast stevig blijft. Ook zorgen we ervoor dat we uw kast een prachtig en luxe design geven.

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast die perfect op maat is gemaakt voor uw ruimte? Neem contact met ons op voor een afspraak en wij gaan aan de slag om voor u een schitterende kast op maat te maken.

Schuifdeurkasten kopen voor het opbergen van spullen bij minder ruimte. Perfect voor bij u in huis.
Schuifdeurkast op maat kopen voor bij u in de slaapkamer en woonkamer.

Schuifdeurkast op maat

Kledingkasten met een schuifdeur zijn ideaal voor in de slaapkamer. Vaak hebben mensen veel ruimte nodig voor hun kleding, schoenen en jassen. Een normale kast met klapdeuren kan dan te veel ruimte innemen. Een kast met schuifdeuren neemt minder ruimte in door de deuren en staat bovendien netjes en luxe. 

Doordat wij schuifdeurkasten op maat maken kunnen we al uw wensen meenemen in het ontwerp. Van de kleuren en soorten hout, tot de gehele indeling van de kast. Wij zorgen dat de kast perfect aansluit in uw ruimte en stevig in elkaar zit. Zo heeft u jarenlang plezier van uw kast en kunt u er veel spullen in kwijt.

Liever een ander soort kast op maat laten maken? Geen probleem! Bekijk ons aanbod aan kasten die wij voor u op maat kunnen maken.

Kast met schuifdeuren kopen bij Van Zweden Wonen

Wanneer u een schuifdeurkast op maat aanschaft bij Van Zweden Wonen bent u verzekerd van kwaliteit en een hotel chique design. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen voor u de perfecte kast volledig naar wens voor u ontwerpen. Uiteraard installeren we de kast ook bij u thuis.

U hoeft enkel uw wensen door te geven, wij regelen de rest. Zo nemen we alle zorgen uit handen bij het vinden van uw nieuwe kast door de kast te ontwerpen, op maat te maken en te installeren. Zo wordt de aankoop van uw nieuwe schuifdeurkast een leuke en positieve ervaring.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen over onze schuifdeurkasten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen.

Kast met schuifdeuren op maat kopen bij van Zweden Wonen voor bij u in huis

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?