Gordijnen

Roedes

Wanneer u nieuwe gordijnen koopt kunt u kiezen uit gordijnrails en roedes. Gordijnroedes heeft u nodig wanneer u wave gordijnen neemt. Maar u kunt ook uw vouwgordijnen eraan bevestigen met speciale koord clips. Het gordijn wordt dan met ringen aan de roede geregen.

Bij Van Zweden Wonen kunt u naast uw nieuwe gordijnen ook roedes vinden van hoge kwaliteit. Deze maken we voor u op maat zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen. Benieuwd naar onze gordijnroedes? Neem een kijkje op onze website of kom langs in de winkel.

Behang kopen bij van Zweden Wonen
Arte behang kopen

Gordijnroedes

Roedes geven een klassieke en moderne uitstraling aan uw woning. Een gordijnroede is een klassiek maar vooral stijlvol ophangsysteem. Vooral mat zwarte roedes staan erg goed bij een modern of industrieel interieur. Voor meer luxe zijn zilveren of gouden glanzende roedes juist erg mooi. 

De gordijnroedes van Van Zweden Wonen zijn van hoge kwaliteit waardoor ze stevig aan de muur of het plafond blijven zitten en lang mooi blijven. Ook de gordijnen zullen stevig aan de roedes blijven hangen. Zo heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe gordijnen aan een stijlvolle roede.

U kunt kiezen uit verschillende gordijnroedes. We hebben maatwerk roedes en roedes die aan het plafond bevestigd worden. Twijfelt u over welke het beste past in uw woning? Vraag gerust advies aan een van onze medewerkers. Ze helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe roede.

Gordijnroede op maat

Om ervoor te zorgen dat uw gordijnroede mooi past boven uw ramen maken we bij Van Zweden Wonen de roedes op maat voor u. U kunt ook kiezen voor uitschuifbare roedes, maar met een op maat gemaakte roede krijgt u een net en afgewerkt resultaat.

Onze specialisten maken de roedes exact op maat voor uw ramen en monteren deze ook voor u. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken en kunt u genieten van uw nieuwe gordijnen aan stijlvolle roedes. Bij Van Zweden Wonen kunt u rekenen op de volledige service.

John en Kay van Zweden
Arte behang kopen

Gordijnroede plafondbevestiging

U kunt ervoor kiezen om de roedes aan uw plafond te bevestigen. Dit is vooral handig als uw ramen dicht tegen het plafond aan zitten. De roede zit dan niet te krap tussen het raam en plafond maar kan juist netjes aan het plafond hangen. Gordijnroedes aan het plafond geven bovendien een extra ruimtelijk effect aan uw woning. 

Bij Van Zweden Wonen vindt u uw gordijnroedes helemaal naar wens. Heeft u nog vragen over roedes of andere ophangsystemen? Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Adres
Oude Haagweg 20,
2552 EP Den Haag

info@johnvanzweden.nl
070 – 345 3619

    Hoe kunnen wij u
    thuis laten voelen?