Van verfwinkel naar behangkoning

Geschiedenis
van Zweden Wonen

Van generatie op generatie

John van Zweden nam als 20-jarige jongen de verf- en behangwinkel van zijn vader over, die hij vervolgens uitbouwde tot de grootste behang- en woninginrichting winkel van Nederland. De passie voor het vak is zijn zoon Kay van Zweden met de paplepel ingegoten. In 2019 kwam hij dan ook met het plan om ook meubels, Kasten op maat en buitenzonwering aan te bieden. Zodat u een partij heeft waarbij u echt alles onder 1 dak vindt.

We hopen u bij van Zweden Wonen volledig te kunnen ontzorgen tijdens uw verbouwing of verhuizing. Ons team van specialisten staat voor u klaar!

John en Kay van Zweden
Begin van van Zweden Wonen

Over van Zweden Wonen

Het begon allemaal 65 jaar geleden, bij een fysieke verf- en behangwinkel. In de loop der jaren groeide de winkel uit tot een van de grootste behang- en woninginrichting winkels in Nederland. In 2018 werd de overstap gemaakt naar online: zo werd Behang.nl geboren. 

Omdat bleek dat er veel vraag was naar naar meubels in een woninginrichting winkel met behang, vloeren en raambekleding, kwam in 2019 het idee om ook meubels te gaan aanbieden. Zo komt het dat we vandaag de dag zijn gespecialiseerd in vloeren, raambekleding, meubels én kasten op maat. Door al deze productgroepen en het in-house personeel hebben we alles onder één dak om onze klanten volledig te ontzorgen.

Van Zweden Wonen levert alle productgroepen voor het huis en interieuradvies op maat. Voor alles wat u qua interieur en wand-, vloer- en raambekleding wenst, bent u bij Van Zweden aan het juiste adres. In onze showroom van 2500 m2 in Den Haag kunt u de producten uit ons assortiment in het echt ervaren. Verder dient de webshop als één duidelijke plek om de complete collecties te laten zien. En natuurlijk om online te bestellen!

Hoe kunnen wij u
thuis laten voelen?